[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120316plaje.flv”]

2 COMENTARII

  1. Cred ca se impune o mica precizare: Sunt doi ( i )responsabili pentru “situatiile” prezentate pe filmare; Unul este primarul Tusac, ( “gospodarul” municipiului cu statiuni cu tot ), cel care a alocat fonduri importante (pe hartie) pentru amenajarile respective, dar care fonduri nu se justifica prin calitatea lucrarilor. La acele trepte, pasaje, lipseste structura din beton (de calitate), armatura… Pacat de granitul folosit la trepte; Daca nu a fost pus pe o structura solida, e normal sa se surpe. Nisipul e “spalat” de ape, manat de vitregiile iernii.Apoi, asa cum se vede pe o alta filmare, s-a turnat o placa de beton, au pus un coltar de tabla cu plasa si au tencuit. Nu sunt specialist, dar in mod sigur nu s-a folosit materialul corespunzator pentru tencuieli in conditiile date; (Apa sarata, vant, doar e pe malul marii). Nici acasa nu tencuiesti cu acelasi material si interior si exterior.
    Tot primarul trebuie sa raspunda si pentru acele conducte (tevi) care nu au ce cauta pe plaja. Nu conteaza daca asa le-a “mostenit” sau nu. Este la conducerea orasului (cu oamenii din subordine), raspunde de tot ce se intampla si are obligatia sa remedieze ce e gresit.
    In privinta plajelor, e responsabilitatea Administratiei Apele Romane. Atata timp cat ei “gestioneaza” inchirierile, (si profitul), tot ei au obligatia sa le curate primavara si sa le amenajeze pentru licitatie. Normal e sa se liciteze plaje curate, amenajate si la sfarsitul verii sa se pretinda predarea lor in aceleasi conditii bune. Personal consider ca e o mare porcarie aceasta atribuire. Plajele trebuiau sa fie la autoritatile locale, nu la alte structuri centrale, dar “interesele” predomina si in privinta asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.