Cu o invitație plină de căldură și entuziasm, Tinca Răcaru, președinta Asociației IA de la Malul Mării, anunță organizarea unei Șezători de Mărțișor. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 24 februarie 2024, în intervalul orar 14:00 – 16:00, în foaierul Casei de Cultură Mangalia.

Sub deviza “Vă aştept, mămici, bunici, să facem bucurii la cei mici!”, invitația este deschisă tuturor celor dornici să participe la o activitate creativă și plină de tradiție. Participanții sunt încurajați să își pună imaginația și priceperea la treabă pentru a confecționa mărțișoare tradiționale, răsucite sau croșetate, cu mâinile lor dibace.

“Le lucrăm cu dibăcie, să le dăruim de 1 Martie, cu bucurie”, adaugă Tinca Răcaru, subliniind scopul acestui eveniment: să păstrăm vie tradiția și să dăruim bucurie prin gesturi mici, dar pline de însemnătate.

Participanții sunt încurajați să aducă fire roșii și albe din lână sau bumbac, foarfece, ace și, mai presus de toate, multă dispoziție pentru a petrece împreună câteva ore pline de creație și socializare. Evenimentul este deschis tuturor celor interesați să învețe sau să își împărtășească abilitățile în confecționarea mărțișoarelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.