Luni, 21 martie 2022, Galeria Luiza Cala a gazduit un nou eveniment din seria Serilor Cala-tiene, Ziua Internațională a Poeziei.

The Poetry of the World for Peace! – Poezia lumii pentru pace!

Am recita în câteva limbi ale planetei pentru a arăta că poezia ne unește, pentru a fi exemplu celor care se îndepărtează de frumusețea acestei lumi”, a precizat artista Luiza Cala.

Ziua Poeziei în galeria poetei și pictoriței Lusi Luiza Cala Cernaianu a avut invitați de seamă, artiști iubitori ai serilor Cala-tiene, copii dragi din Ucraina și, pentru mine, emoții și bucurii foarte mari. Pentru prima dată în viață, am citit din propria mea poezie, într-un gest de curaj și de nebunie pe care numai în preajma neasemuitei Luiza Cala mi l-aș fi putut îngădui. Carevasăzică, azi, de Ziua Internațională a Poeziei, mi-am făcut și eu debutul internațional, într-o legătură de suflet între Londra și Mangalia mea cea iubită. Mulțumesc, Luiza Cala, ești iremediabil parte din istoria cea mai prețioasă a inimii mele și a poeziei pe care o port în suflet, în gând și în cuvânt!”, a transmis Alice Nastase Buciuta, jurnalistă și scriitoare.

Ziua Internațională a Poeziei este pe data de 21 martie și este declarată de UNESCO, începând din anul 1999, drept o recunoaștere a faptului că oamenii de litere și de cultură, poeții și scriitorii din întreaga lume și-au adus o contribuție remarcabilă la îmbogățirea culturii și spiritualității universale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.