Serile Cala-tiene au debutat in acest an cu o prima editie inchinata Regelui Rock ‘n’ Roll Elvis Presley. Evenimentul a avut loc pe data de 8 ianuarie 2013 la Galeria Luiza Cala, data cand Elvis Presley ar fi implinit varsta de 78 de ani.

Un recital de exceptie in compania inegalabilului Gabriel Tora.

6 COMENTARII

 1. Multumesc mult, prietene! Te astept cu drag la Serile Cala-tiene, seri ce gazduiesc multi oameni talentati!

 2. Mangalia Tv, multumesc pentru faptul ca sunteti mereu cu noi si sper sa avem un an cu multe evenimente artistice deosebite!

 3. Se impun cateva corectii si doresc sa clarific din ele. Din respect fata de evenimente, istorie si informare corecta, cu ragamintea de a-mi ierta indrazneala. Deci…
  Relatia cu Colonelul dateaza din 1955. La RCA a inregistrat pentru prima data in 1956. Elvis nu a avut un film intitulat “Heartbreak Hotel”. Prima aparitie TV NATIONALA a fost in 1956, altfel, a aparut si inca de mai multe ori la tv. “Love me tender” este primul fim, nu “Love me Tonight”. Este fals, in 1968 a fost in pragul falimentului, ata e motivul aparitiei “Comeback-ului Special”. Comeback-ul nu a fost de 3 ore, ci a tinut putin sub o ora.
  Domnule habar nu aveti ce vorbiti! Am acceptat toate imperfectiunile statisticii dumneavostra, insa la parte cu drogurile sunt total dezinformat. Elvis nu s-a drogat. Ocazional a facut-o o singura dtaa cu Priscilla, in tinerete, si s-au speriat de reactiile lor, moment in care si-au promis ca nu vor mai incerca asa ceva. Elvis a fost un om deosebit de bolnav. Bolile l-au cautat si l-au macinat din toate pozitiile. A luat medicamente foarte puternice, unele cu acel efect de care vorbiti, dar e distanta lunga intre afirmatii. Este foarte ciudat ca lumea spune ca a fost un drogat, DAR niciun apropiat al sau nu a afirmat VREODATA ca acest fapt s-a intamplat MACAR O DATA.
  Sa continuam…practic, Cilla s-a separat de Elvis in 1971, in 1972 l-a anuntat, iar in 1973 toamna s-a produs evenimentul.
  Spuneti ca Elvia urma sa cante in Vegas in 1977. Fals, a abandonat acel proiect in urma cu un an. In 16 august 1977 Elvis s-a culcat dimineata dupa ora 5, iar in jurul amiezii s-a trezit si s-a dus la baie. Tragedia s-a intamplat in timpul asta, el fiind descoperit de prietena lui si declarat decedat la ora 15.30.
  Cu Linda a stat 4 ani la Graceland, din nou informatia este relativa. Elvis a avut relatii cu femei permanent. Chiar si casatorit fiind.
  Evenimentul a fost foarte frumos, si in calitate de fan Elvis va multumesc si va doresc sa aveti ct mai multe realizari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.