Au inceput sa iasa pe piata divese documente, am primit si noi, am studiat, am tras concluzii. De fata aveti ceea ce se spune ca ar fi impartirea parcarilor din Mangalia si statiuni, avand in vedere ca este votata si hotararea CL cu privire la blocarea rotilor. Cine va lua banii pentru parcarea autoturismelor? Cine va lua banii pentru ridicarea autoturismelor? Se pare ca se pune la cale afacerea “”CARACATITA”. Nu vom comenta pro sau contra, pentru ca sintem de parere ca toata “clasa politica” locala este implicata pana in gat in distrugerea sistematica a orasului.

 

14 COMENTARII

 1. Poate imi explica autorul “dezvaluirii” cum am fost si eu “implicat ” in aceasta golanie pe care nu am votat-o ,nu am sustinut-o si mai ales ca am fost exclus in 2011 pentru ca nu am vrut sa sustin astfel de abuzuri ?
  dr. Viorel Oleniuc

 2. Nu stiu (si nici nu e important) cine a facut dezvaluirile, intrucat se pot verifica si n-am de ce ma indoi de veridicitatea lor. Nu am vazut scris numele doctorului pe undeva. E adevarat ca se specifica implicarea Consiliului local, dar nu degeaba. Chiar a fost implicat. Faptul ca Viorel Oleniuc, (daca intradevar el a comentat si nu altcineva, eventual fiul sau), declara ca nu a fost implicat si nici nu a votat, o fi adevarat, dar pe de alta parte nici nu a luat atitudine impotriva. Nu stiu sa fi sesizat organele competente, sa fi facut vre-o plangere penala impotriva abuzurilor. Deci, chiar si prin neimplicare, prin tacere, a fost complice.
  Un proverb spune ca: “Cine se scuza, se acuza”.

 3. Ca sa inceapa blocarea rotilor, ar trebui sa avem intai destule parcari, distribuite uniform in toate zonele orasului, la vedere sau pazite si abia dupa aia se poate aplica legea. Cel putin asa ar fi normal si moral si legal.

 4. treziti va..CL nu a votat nici macar unul din contractele de mai sus..toate sunt facute prin ,,licitatie”
  parcari??pai in toate parcarile de mai sus veti plati parcare pe ora..ca la constanta..ca sa aiba si gura lor sa manaca ceva…asta ati votat asta aveti..

 5. pt. ” Tot Eu”,
  E f.usor sa acuzi ,mai ales cand esti anonim; inainte de a face afirmatii si de a incerca sa emiti pilde e bine sa fii informat !
  Pentru multe din golaniile lui tusac ( mai ordinare decat cele enumerate in materialul de mai sus!), o parte a consilierilor locali au depus zeci de plangeri la: DNA,Parchet,Curtea de Conturi, Corpul de Control al Primului-Ministru ! Am primit raspunsuri si dosarele sunt in expertiza…de aici nu mai e treaba noastra!
  Asa ca dle Tot Eu, nu mai crede ca toti suntem” o apa si-un pamant” sau ca toti chibitii de pe margine sunt jucatori mai buni!
  dr.Viorel Oleniuc

 6. Ps.
  Proiectul “Caracatita” a fost respins de zeci de ori de Consiliul Local, pentru ca era aberant,era o hotie la drumul mare si pentru ca era o sursa de bani si santaj in mana acolitilor lui tusac!!
  Poate a fost votat in ultimul an ,dupa ce am fost exclus din C.L….
  dr. Viorel Oleniuc

 7. @ dr Viorel Oleniuc ! Ai dreptate, domnule doctor. Dumneata ai avut cel putin decenta sa-ti dai demisia din PNL, dupa ce ai fost exclus cloaca aia de la primarie. Spun “cloaca” pentruca mai stim si noi, multimea, cate ceva, desi in primaria Mangalia lipsa de transparenta e la cote maxime. Prin urmare de unde sa stiu eu, cetateanul de rand, ca dumneata ai depus vre-o plangere ceva, daca nu s-a mediatizat ? Ba mai mult, jaful continua si inca in stil mare, vizibil ! Atata timp cat actiunile de demascare nu sunt facute publice, exista vina, dar nu si vinovati, ce ai vrea sa gandesc eu, cel care nu am acces la documente, desi multe ar trebui sa fie accesibile celor interesati ? Imi pare rau daca am fost un pic prea vehement, dar dupa cum spuneam, e si vina lipsei de transparenta.Noroc cu Mangalia Media Tv. care ne-a mai deschis ochii in ultimul timp.

 8. pt. Tot Eu,
  Oricand va pot da copii ale plangerilor facute de noi contra abuzurilor si hotiilor din Primarie ! Daca doriti sa va pastrati anonimatul trimiteti un mesager ; ma va gasi cu siguranta !
  dr.V.Oleniuc

 9. Apreciez deschiderea domniei voastrew domnule doctor, dar eu sunt doar o persoana fizica neanregimentata politic, neimplicata in vre-o structura publica. Desigur ca ma intereseaza tot ce tine de Mangalia, intrucat e vorba de viata noastra, dar singura mea putere este votul si opinia publica. Daca doriti totusi sa faceti publice documentele de care vorbiti, v-as sugera sa luati legatura cu Mangalia Media TV. Astfel ar fi informata corect mai multa lume. Dupa cum ii stiu impartiali, nu cred ca v-ar refuza publicarea lor. Cu stima, Tot Eu .

 10. niste hoti,dar sorin andrei cu 10ha pacari este cel mai nesimtit…nu-i ajunge cat are la venus ? Trebuie sa hraneasca tot neamul lui de la tara din moldova de unde a venit. Bravo dnle fost joker de marina cu pregatire medie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.