Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, pe timpul desfăşurării activităţilor de supraveghere şi control în zona de frontieră, au constatat următoarele cazuri sancţionabile de O.U.G. 195/2002 republicată şi Codul Penal.

În data de 08.03.2012, în jurul orei 11.00, a fost verificat în trafic pe comunicaţia Mangalia – Albeşti un tractor care avea ataşată o remorcă neînmatriculată şi era condus de D.P. de 40 ani, domiciliat în municipiul Mangalia.

Şoferul a declarat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

Persoana în cauză este cercetată penal sub aspectul săvărşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate”.

 

În aceeaşi zi, pe raza localităţii Eforie Nord, a fost verificat în trafic un autoturism marca Opel, înmatriculat în Italia şi condus de C.C. de 31 ani, care avea permisul de conducere suspendat.

Pe numele şoferului a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu permisul de conducere suspendat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.