Consilierii locali au decis că, dacă presa tot este ocupată cu vizita ministrului Grapini, ar fi momentul să “pună” de o ședință de îndată, fără a face public intenția lor.
Așa că, marți, pe la orele 16, distinșii consilieri s-au reunit într-o ședință de îndată și, în “liniște”, au aprobat utilizarea creditului de la Trezorerie precum si rambusarea acestuia. Dacă acum o luna de zile, prin ședința de consiliul din 19.02.2012, s-a aprobat un împrumut de 19.436.969 lei, astăzi, consilierii au decis ca suma împrumutată să fie de 16.237.879 lei și rambursarea să se facă în 5 ani.

În comunicatul de presă din 19.02.2013 se menționa că ordonatorul principal de credite se obliga să publice, trimestrial, pe pagina de internet a Primariei, pe toata durata serviciului datoriei publice locale, urmatoarele date: hotarârea Comisiei de autorizare a imprumuturilor locale, precum si orice modificari si/sau completari ale acesteia; valoarea finantarii rambursabile contractate/garantate in valuta de contract; gradul de indatorare a Primariei municipiului Mangalia; durata serviciului datoriei publice locale, cu precizarea perioadei de gratie si a perioadei de rambursare a finantarii rambursabile; dobânzile, comisioanele si orice alte costuri aferente fiecarei finantari rambursabile; platile efectuate din fiecare finantare rambursabila.

3 COMENTARII

  1. abia astep sa vad pe siteul primarie actele promise de dom primar. Sper sa nu ramana la stadiul de “o sa…”

  2. in baza la ce sa dat acest imprumut? pt ce? ce castiga mangalia?
    sa ne dea si noua bani imprumut…nerambursabil ar fi de preferat. :))

  3. Ati vorbit sa sistati caldura in mangalia ,sau nu ati stiut ca se prelungeste iarna ?Sa ne rugam sa vina primavara mai repede sa nu facem turturi acum la sfarsit de iarna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.