[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120208clm.flv”]

8 COMENTARII

  1. Pentru ceea ce se intampla la aceasta ora in Mangalia, in ceea ce priveste furnizarea de agent termic catre populatie, toti factorii responsabili de aceasta problema trebuie sa raspunda penal la acuzatia de GENOCID si APLICARE DE RELE TRATAMENTE, conform Codului Penal !

  2. Nu exista in aceasta situatie rele tratamente. Aici avem atentat la siguranta publica. Confrom legii 325/2006: Art. 50. – Furnizarea agentului termic în condiţii care pot pune în pericol viaţa şi sănătatea cetăţenilor constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

  3. Ati tot facut sedinte ati tot votat dar caldura din calorifere unde este?la voi la vile ,nenorocitilor vreti sa ne omarati prin inghet?

  4. MANGALIA TV,dece primaria mangalia este executata silit?are in cont 36 miliarde noi murim de frig in case,ce vor sa faca cu banii sai ea acasa?ajunge nenorocitilor vreti sa murim inghetati sa nu mai avem drept de vot,eu cred ca asta doriti,hotilor uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  5. ce så zic,(panaramå)ca de obicei,,,åstia vorbesc la un loc si se inteleg aparte,,,,,n-au niciun stress,oricum fac tot ce vor ei,,,,asta e doar de fatzadå……VOTATII DIN NOU!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.