Referitor la cele două comunicate de presă trimise astăzi de Primăria Municipiului Mangalia în legătură cu cei 1.500 mii lei pe care Guvernul României i-a alocat săptămâna trecută pentru susţinerea sistemului de furnizare a energiei termice, prefectul Claudiu-Iorga Palaz face următoarele precizări:

Aşa cum am afirmat încă de la apariţia acestei grave probleme cu care se confruntă locuitorii Mangaliei, vinovată este administraţia locală, începând cu fostul primar eliberat din funcţie, Claudiu Tusac, continuând cu viceprimarul şi, nu în ultimul rând, consilerii locali, care nu sunt în stare să lase deoparte interesele meschine, indiferent de natura lor, pentru a rezolva situaţia căldurii din casele celor care i-au ales în funcţiile pe care chiar nu ştiu de ce le mai ocupă. Azi dimineaţă, Primăria Mangalia spunea că încă aşteaptă banii „care ar putea să le ofere căldura mult aşteptată în apartamente”, la câteva ore informează că au confirmarea faptului că banii se află în conturile primăriei, fapt care oricum era ştiut de toată lumea. Decât să se ocupe din biroul Organizaţiei PSD Mangalia cu trasul sforilor şi cu tot felul de tertipuri pentru a pune piedici soluţionării problemei, Tusac, care nu acceptă că Mangalia există şi fără el, să-şi lase consiilerii să voteze hotărârea care va asigura furnizarea energiei termice. Sunt curios ce motive vor mai fi invocate după întâlnirea Consiliului Local, căci viceprimarul Filimon m-a asigurat că îl va întruni astăzi, dacă nici acum, când toată lumea de bună credinţă le-a acordat tot sprijinul, nu deblochează situaţia. Totodată, cer pe această cale viceprimarului Filimon să-şi ceară public scuze pentru eroarea din primul comunicat prin care Ministerul Finanţelor era învinovăţit pentru blocarea banilor către Mangalia sau să ia măsuri împotriva celor care l-au emis fără ştirea sa.

Nr. 19/CP/08. 02.2012                                             Cancelaria Prefectului

4 COMENTARII

  1. bai voi nu sunteti sanatosi? la data de 08.02.2012 ora 19.20 noi nu avem caldura !!!!! a fost de la ora 13.00 iar acum este oprita ,nu se poate asa ceva
    afara viscoleste sunt -10 grade!!!! chiar ne credeti prosti!!!

  2. da este oprita de la ora 17.00 !!!!!!!!!!!
    sunteti niste idioti !!!!!!!!!
    nenorocitilor!!!!!!!!!

  3. Bani sunt veniti si ei tot nu vor sa dee caldura ,chiar nimieni nu ai pote trage la raspundere pe cei de la Callatis Therm ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.