Şedinţă cu scandal la Consiliul Local Mangalia

9
145

Sedinta Consiliului Local Mangalia – 9 august 2018

9 COMENTARII

 1. Domnul primar sa-si aduca aminte cum promitea el in 2014, gasiti consemnat acest lucru chiar in ziarele vremii si Tv Neptun, cum va construi el garajele din Mangalia pe care acum le demoleaza.
  Domnului primar i-am mai transmis, o mai fac o data, sa restranga largimea trotuarelor, late cat o sosea cu doua benzi si sa faca parcari laterale ca in toate tarile civilizate, sau chiar ca in statiunea Neptun unde nu mai avem masini care sa ocupe benzi de circulatie.
  Ori domnul primar in loc sa gaseasca idei si metode in a descongestiona traficul urban care toata vara ne sugruma si pune nervii la grea incercare, el, edilul orasului, mai scoate in strada alte sute si mii de masini prin demolarea garajelor autorizate care contribuie semnificativ la bugetul local!
  Construieste domnule primar, nu demola!

 2. În prezent , reprezentanţii Departamentului de Urbanism din cadrul Primăriei Mangalia lucrează la un proiect de modernizare a garajelor existente în oraş.
  Prima zonă supusă reabilitării, în baza unui proiect unitar, va fi aceea din spatele Casei Tineretului, unde există foarte multe garaje. Acestea vor fi prevăzute cu etaj, unde vor exista spaţii de depozitare şi vor fi reamenajate într-o notă comună.
  Primăria îi va susţine pe beneficiari cu proiectul şi avizele necesare începerii lucrărilor, acestea urmând a fi suportate de beneficiari.
  Prin acest proiect se vor crea în zonă mai multe locuri de parcare, urmărindu-se totodată fluidizarea traficului de pe Şos. Constanţei, care devine supraaglomerat, mai ales în perioada sezonului estival.

 3. in timp ce oamenii protestau impotriva demolarii garajelor, in consiliul local, domn primar, radu Cristian, a propus, si s-a si votat favorabil, cca 20 de de propuneri cu drept de superficie pentru constructia de garaje ale acolitilor sai!!!
  Pe unii ii demolam si pe altii ii protejam ca sunt angajatii si aservitii primarului? L-am vazut la poz. 29. Pe Emil Hanganu! Pai asta nu-i angajatul primariei sau ordinul asta de demolare este doar pentru prosti!
  Hanganu sta langa Tosca, Pelican si garajul si-l face in curtea spitalului!!!!!! Woau cata nemernicie!
  Nu trebuia sa votati o asa mare nimicnicie domn consilier! Trebuia sa sustineti cu tarie drept de superficie pentru toti cei cu contracte si conventii legale, nu doar pentru camarilla primarului!

  29. Proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de superficie asupra terenului în suprafaţă de 19mp situat în Municipiul Mangalia, Str. Ernest Juvara, nr. 30 – beneficiar Hanganu Emanoil;
  Iniţiator – Primar

 4. Asta-i primarul Hotilor si afaceristilor nu al oamenilor cinstiti din mangaluia! radu cristian o nimicnicie de om!

 5. Vila din Constanţa în care locuieşte Cristian Radu, actualul primar al Mangaliei, este ridicată pe un teren care provine dintr-o retrocedare scandaloasă făcută de Mazăre şi Nicuşor Constantinescu. „Palatul” lui Radu figurează în declaraţia lui de avere, nu însă şi terenul de sub el, de 927 de metri pătraţi. Primarul Mangaliei nu şi l-a trecut în declaraţia de avere, ca să nu se afle că este beneficiarul final al retrocedării penalilor de la Constanţa.

 6. Niste mafioti fara nicio jena avizeaza constructia de garaje pentru clanul primarulu radu cristian in timp ce garajele locuitorilor sunt demolate fara nicio explicatie si fara niciun aviz al CL! Bestii orinare!

 7. Uitati ce ne spunea domn primar in campania electorala!

  ,,În prezent , reprezentanţii Departamentului de Urbanism din cadrul Primăriei Mangalia lucrează la un proiect de modernizare a garajelor existente în oraş.
  Prima zonă supusă reabilitării, în baza unui proiect unitar, va fi aceea din spatele Casei Tineretului, unde există foarte multe garaje. Acestea vor fi prevăzute cu etaj, unde vor exista spaţii de depozitare şi vor fi reamenajate într-o notă comună.
  Primăria îi va susţine pe beneficiari cu proiectul şi avizele necesare începerii lucrărilor, acestea urmând a fi suportate de beneficiari.
  Prin acest proiect se vor crea în zonă mai multe locuri de parcare, urmărindu-se totodată fluidizarea traficului de pe Şos. Constanţei, care devine supraaglomerat, mai ales în perioada sezonului estival.”

 8. ce masini in garaje bai ratatule mincinos. ce masina ai vazut tu in garaj. propaganda de doi lei creier de raton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.