[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120217clm.flv”]Astazi, vineri, 17 februarie 2012, ora 12:30, viceprimarul Constantin Filimon a convocat Consiliul Local Mangalia intr-o sedinta de indata in vederea reluarii caldurii in municipiul Mangalia. Au lipsit de la sedinta:

Moldovan Danut ( PDL ) – a anuntat ca este bolnav

Craciun Marian (PDL )

Mihai Voicu ( PSD )

Petcu Ion ( PSD ) – a anunta bolnav

Lucian Visa ( PNL )

Minca Ion ( exclus din PC )

 

 

 

6 COMENTARII

 1. Inca nu stiu ce hram poarta viceprimarul Filimon, deoarece a fost si langa Tusac. Acum se pare ca “si-a revenit” si s-a delimitat de acesta, dar vom vedea in timp. Cert este ca actiunea de preluare a centralelor termice din nou la primarie, e salutara, corecta. Din pacate si de aceasta data s-a gasit o javra ca Foleanu sa fie impotriva, sa latre impotriva unui oras intreg.
  La fel de ticalosi, ba chiar cu un plus de lashitate, sunt si Consilierii care desi convocati nu participa la sedinta si astfel nu exista cvorumul impus de lege.
  Ion Petcu, e intr-un spital din Turcia, deci motivat indubitabil, in schimb Danut Moldovan se pare ca e “bolnavul inchipuit” din momentul cand au inceput beligerantzele in privinta caldurii. Exclus fiind din PDL, face jocurile murdare ale lui Tusac.
  Ion Minca, exclus din PC si propus pentru excluderea si din consiliul local, boicoteaza si el sedintele, dar se gandeste sa candideze la functia de primar. Daca era corect, participa in continuare la sedinte pana la eventuala excludere, sau isi dadea demisia pentru a nu ne incurca.
  Mihai Voicu, PSD-ist, declara ca nu a putut veni de la Bucuresti unde e directorul unei fabrici de bere. Ca a fost anuntat prea tarziu. P-ai daca nu mai locuieste in Mangalia si nu are timp din pricina serviciului, sa-si dea demisia si sa ne lase cu problemele noastre.
  Marian Craciun, (PDL) in afara de faptul ca e unul din pupincuristii lui Tusac, nu are nici o scuza. Desi convocat, se plimba cu masina prin oras, in loc sa fie in sala.
  Lucian Visa, desi PNL-ist, e o curva politica de cea mai joasa speta. In timp ce colegii lui sunt in sala el absenteaza, dar comenteaza pe propriul blog. Il doare in cot de Mangalioti si problemele lor, dar aspira din nou la functia de viceprimar.
  Parerea mea e ca astia ar trebui exclusi imediat din consiliu, sau cel putin sa avem “grija” de ei la alegeri, cum au si ei grija de problemele noastre.

 2. Vai de capul lor,vai de orasul in care somnul ratiunii naste monstrii!! Nu sunt in stare sa se adune nici acum ,in al doisprezecelea ceas!Trebuie sa recunoastem ca abia asteptam alegerile, sa scapam odata de acesti indivizi, care au fost si vor ramane simpli figuranti.

 3. Manifestul unui cetatean…plecat

  Domnilor..raman siderat ..
  Nici pana in acest moment nu ne dezmintim…
  Sunt foarte mahnit sa observ ca orasul meu natal se zbate acum la limita subzistentei (si atentie sunt neutru ca Elvetia ))datorita unor jocuri mai mult decat unffair din partea unei adunaturi – am vrut sa scriu caste sau mai nou hold stackers..stati nu va repziti in dictionare inseamna tot ceva in genul oportunistilor.
  Chiar daca ma felicit de multe ori ca am facut pasul si am plecat din Mangalia am parintii si rudele acolo.
  Constat cu stupoare ca dumnevoastra domnilor, alesi prin calcule elaborate va bateti joc de oamenii pentru care ar trebui sa nu dormiti noaptea…totusi datorita lor sunteti in „scaunele”….si datorita lor, dumneavoastra prosperati!- nu cred ca mai conteaza culoarea dumneavoastra politica.
  Sa inteleg ca Mangalia este un stat in stat? De ce domnilor consilieri ..si cred ca au ramas cativa, as fi curios cati? de onoare permiteti sa se intample asa ceva?
  Cum sa transferati patrimoniul public dintr-un contract avantajos cu un grup international catre o firma de wealth management???-Imi pare rau sa constat dar sunteti cu totii vinovati- ati atribuit o resursa primara, elementara unor oameni care nu au idee despre acest business si care probabil confunda si acum gigacaloria cu megawattul electric.
  Ar fi fost interesant – daca se privatiza apa – si RAJA inchidea robinetii?
  Este o atrocitate – imi aduc aminte ca pe vremea raposatului – pentru care faceati fabrici de lapte la Pecineaga chiar daca nu existau vaci ma duceam la Scoala cu manusi in maini- si asta se intampla tare de mult.
  Acum Mangalia se remarca prin clanuri mafiote de nu mai ai loc de Mercedes Benz-uri si masini ultima aparitie de nici Berlinul nu a vazut asa ceva, un festival chior vara si multa amaraciune..
  Ete ca ma pocni si asocierea cu CAN-ul, ba mai avem prin grija alesilor si niste palmieri de toata frumusetea care sa completeze portul- foarte buna ideea dar…nu ar trebui totusi sa incepem cu nevoile de baza?
  As avea si pentru domnii consilieri..lupi tineri, unii poate de aceeasi seama cu mine – domnilor consilieri poate ne spuneti noua 3 dintre proiectele initiate de dumneavoastra pentru Mangalia si cetatenii ei?- chiar as vrea sa vad si eu cateva din cv-urile domnilor consilieri, pentru ca indiferent de pregatire oricine ajunge in fotoliul de ales incepe sa se
  Brusc oricine ajunge in fotoliul de ales devine peste noapte un Graal al managementului de orice fel.
  Sunt niste intrebari de bun simt domnilor consilieri, intrebari la care sunt curios daca voi primi vreodata vre-un raspuns.
  Caragiale cred ca ar da ani buni din viata sa mai aiba inspiratie..care cred ca se regaseste cu prisosinta in ultimii ani ai Mangaliei.

  Va multumesc pentru atentie si raman in asteptarea raspunsului dumneavoastra
  UCP

  Un scurt rezumat pentru cei care s-au plictisit
  QUIZ
  1. Definiti functiile managementului.
  2. Prezentati 3 proiecte care va remarca pentru cetatenii Mangaliei?
  3. Prezentare de CV(curriculum vitae)- sunt chiar foarte curios in aceasta privinta?
  4. Care credeti ca va fi rezultatul alegerilor viitoare?

 4. Bine ca ai plecat cetatene,pentru tine si familia ta,dar poate te vei intoarce sa contribuim la curatarea raului si falsitatii din orasul nostru.Dar,poate cind te vei intoarce toate astea lipsesc din peisaj si te vei intreba;am contribuit cu ceva la astea?.Sunt convins ca nu va fi asa . Problemele orasului se vor rezolva cind nu vom mai alege partide ci oameni pentru oameni,caci sub protectia partidelor acesti oportunisti nu vor sluji urbea si locuitorii ei niciodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.