[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120216callatis.flv”]Indiferent de viitorul proprietar, fochistii asteapta reluarea progamului la centrale.

10 COMENTARII

  1. pai si ce inainte de a se sigila callatis therm, fochistii aveau ce lucra? putin combustibil = putina munca..

  2. pai sa ne de-a filimon caldura. pai nu zicea ca ia centralele si da caldura? au trecut 2 zile si situatia sa agravat mai tare.

  3. Ce lider de sindicat esti dumneata?Acum spui ca aceasta conducere a refuzat dialogul,dar de ce nu ai lut atitudine cind au fost dati afara oamenii?ai deschis vreun proces pentru apararea lor?ai reactionat cumva cind li s-au taiat din drepturi?acum blamezi fosta conducere si cind erau in drepturi ii pupai in dos…Miscarea sindicala este un paravan penru patroni,actionari etc. nu reprezinta interesele muncitorilor ci a patronatelor

  4. Dupa ce au fost siliti sa se retraga din sindicat, pe baza unor cereri intocmite de CONDUCERE si semnate de angajati (sindicalisti), acest lideri nu mai avea nici o putere de decizie la momentul cand s-au facut reducerile de personal si a celorlalte drepturi contractuale si legale. Sa speram ca Justitia isi va face treaba si va iesi la lumina ADEVARUL. Hai sa nu ne pripim si sa ne hazardam in comentarii rautacioase la adresa centralistilor ! Multumim Mangalia.TV ca existati si ne luminati mintile inghetate si intunecate de ura ce ne-au indus-o toti ce care trebuiau sa se ocupe de problema termoficarii in orasul asta !

  5. Personal nu am nici o legatura cu societatea de termoficare si nici cu sindicatul respectiv. Totusi imi permit si eu cateva cuvinte;
    Fochistii sunt neaparat necesari, daca se vrea sa functioneze centralele. Mai mult decat atat, e necesar cate un fochist si un ajutor, sau mecanic, etc…(pe schimb) pentru fiecare centrala. Asa cum e acum cu unu la doua, trei centrale, se poate doar daca functioneaza in regim de avarie, doar cat sa nu inghete instalatile (ceea ce nu inseamna caldura in calorifere). Apoi nici protectia muncii nu permite functionarea instalatiilor sub presiune ne supravegheate. Oriunde se lucreaza cu foc si cazane sau alte instalatii sub presiune, lasate ne supravegheate exista riscul de explozie, din asta cauza e necesara supravegherea continua si existenta a doi muncitori la fiecare loc de munca.
    Liderul lor sindical, n-a stiut toate astea, sau stie doar sa incaseze cotizatii ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.