Cu fiecare revenire a mea în Mangalia, și asta se întâmplă de vreo 10 ori pe an vizitându-mi mama câte o saptămâna pe lună, constatam an de an cum orașul acesta devenea din ce în ce mai inert.

cititi tot articolul  apasand aici……….

3 COMENTARII

  1. Inert?orasul asta este in stop cardio-respirator de mult!ii trebuie respiratie artificiala ca sa scape…..daca mai scapa!

  2. Va scapa daca noi, tinerii, constientizam ca este necesara implicarea noastra. Sa nu mai stam pasivi si indeferenti la faradelegile consilierilor si a celor care ne conduc. O schimbare majora se poate face daca vom merge la vot, in primul rand, iar cand vom pune stampila pe viitorul edil sa fim siguri ca am ales pe cel care are toate calitatile pentru a conduce acest oras catre un viitor sigur si linistit. Cred cu tarie ca doar noi tinerii mai putem schimba ceva. Noi tinerii trebuie sa-i tragem de mana pe parintii nostri si pe bunicii nostri si sa le spunem ca ne vand prea usor pentru o pijama, o sticla de vin, o bricheta sau mai stiu ce le pun in pachet indivizii fara scrupule. Imi doresc o Mangalie normala.

  3. Tinere, sa dea Dumnezeu sa ti se implineasca visele !
    Ai perfecta dreptate in ceea ce spui. Mi-as dori sa fie cat mai multi tineri care sa gandeasca asemanator. Problema este comunicarea. Stiu ca e greu, dar nu imposibil. Multa bafta !

    Apropos; Da sunt multi batrani care asteapta “pachetiada”, unii din lipsa mijloacelor decente de subzistenta, altii dintr-un fel de nesimtire, nerusinare. Mai ales astia ar trebui convinsi sa nu se vanda, ca indirect ne vand si pe noi, indiferent de varsta.
    Luati fratilor, nu va spune nimeni sa refuzati “pomana” (care de fapt este in mare parte tot din banii nostri), dar nu-i mai votati tot pe hotii astia, ca dupa alegeri vor mari taxele, vor fura din banii primariei pentru a recupera cheltuielile din campanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.