Schimbare la comanda Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu”

0
149
Contraamiralul de flotilă Marcel Neculae a predat comanda Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu” comandorului Nicu Chirea, în cadrul unei ceremonii militare care a avut loc joi, 7 septembrie, în portul militar Brăila, în prezența șefului Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Mihai Panait.

La festivitatea de predare-primire a comenzii, a fost prezentat ordinul ministrului apărării naționale, prin care contraamiral de flotilă Marcel Neculae a fost împuternicit în funcția de locțiitor al șefului Statului Major al Forțelor Navale.

De asemenea, a fost citit ordinul ministrului apărării naționale, prin care comandorul Nicu Chirea, locțiitorul comandantului Comandamentului Flotei „Viceamiral Vasile Urseanu” a fost împuternicit la conducerea Flotilei Fluviale, preluând Drapelul de Luptă al comandamentului de la predecesorul său.

Ceremonia militară s-a desfășurat în prezența comandanților de mari unități și unități din Forțele Navale Române, a comandanților unităților militare din garnizoana Brăila, precum și a oficialităților locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.