Sîmbătă, 21 iulie a.c., ora 17.00, un echipaj de  jandarmi a fost solicitat şi a intervenit  pe strada Tudor Vladimirescu, din Vama Veche, la un scandal izbucnit între două persoane. Scandalul a pornit de la faptul că C. Cristian, de 32 de ani din Bucureşti, a parcat în dreptul casei lui Ion B., din localitate. La sosirea echipajului cele două persoane îşi împărţeau  pumni şi picioare, dar au încetat imediat la vederea jandarmilor. Deoarece prezentau escoriaţii la nivelul arcadelor,  a fost solicitat prezenţa unui echipaj medical care a acordat îngrijiri medicale persoanelor la faţa locului. Acestea nu au necesitat transportul la spital.   În urma cercetărilor a reieşit că în urma încăierării celor două persoane s-au produs pagube şi unui autoturism marca Renault, spărgândui-se luneta.

Celor  în cauză le-au  fost întocmite acte premergătoare sub aspectul  săvârşirii faptelor de distugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Documentele întocmite au fost predate pe bază de proces verbal lucrătorilor Secţiei 3 Poliţie Rurală Mangalia pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.