[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120722vama.flv”]

Duminică, 22 iulie a.c., ora 06.00, un echipaj mixt de ordine publică(jandarm  şi poliţist) aflat în patrulare pe strada Delfinului, din Vama Veche, a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană străină a sărit pe un autoturism, de la mansarda unui imobil situat în imediata apropiere, a provocat pagube la nivelul capotei, plafonului, parbrizului şi se manifestă violent.

Ajunşi la faţa locului au observat o persoană violentă, care înjura turiştii adunaţi în jurul lui şi lovea cu piciorele capota şi oglinzile maşinii. Persoana era lovită la nivelul feţei, în urma săriturii de la mansarda imobilului pe autovehicul. Deoarece Sabin N., de 21 ani, din Techirghiol,  nu s-a calmat, se manifesta violent, adresa injurii forţelor de ordine şi proprietarului maşinii avariate, a fost încătuşat pînă cînd la faţa locului a sosit un echipaj de la ambulanţă. Pentru siguranţă, doi jandarmi au asigurat protecţia echipajului pe timpul transportului către unitatea de urgenţă.

Cercetările sunt continuate de lucrători de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Mangalia sub aspectul săvârşirii faptelor de distugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

1 COMENTARIU

  1. Ce vrei mai mult de la niste vamaioti de genul asta ? Droguri si bautura altceva nu stiu …. a si cersit la coltul strazii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.