Miercuri, 02 aprilie a.c., ora 01.30, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe strada  I.C. Brătianu, din municipiul Mangalia, a observat o persoană care la vederea militarilor a început să se agite şi a luat-o la fugă. A fost somat şi a încercat să se ascundă după o perdea de iederă din apropiere, la aproximativ 50 de metri.
cutit A fost prins şi la controlul corporal sumar, jandarmii au găsit asupra acestuia un cuţit artizanal cu mânerul de 12 cm., lungimea lamei de 16 cm.  A declarat că şi-a confecţionat cuţitul pentru a se apăra de duşmani.
Pe numele lui M.S, din localitate,  au fost întocmite actele de constatare, sub aspectul săvârşirii faptei de “port fãrã drept, în locurile şi împrejurãrile în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporalã a persoanelor.” Documentele întocmite, persoana şi cuţitul artizanal au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Mangalia în vederea continuării cercetărilor.
Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.

Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe  112.

4 COMENTARII

  1. Pai la 112 raspunde intotdeauna Politia Nationala . Eu de cate ori am sunat la 112 au venit la fata locului politistii ,niciodata jandarmii . Dar , ma rog ….. daca asa ne recomanda Jandarmeria Romana pt. linistea noastra . N-am inteles de ce l-au predat pe autor la Politia Mangalia …. jandarmii nu pot sa cerceteze un autor al unei infractiuni ??? In rest …. FELICITARI JANDARMERIEI ROMANE .!!!! ( Mr. Malc ) )

  2. Aici e vorba de operativitate…grupa de jandarmi de la mangalia nu are serviciu de prevenire si combatere criminalitate inauntrul sediului ca nu e unitate cu 500 de jandarmi ,ci este o grupa de interventie care asigura si restabileste ordinea publica ,si in timp ce nu se executa asigurare si restabilire se face mentinerea ordinii publice,adica patrularea si interventia la apeluri 112. Daca actele premergatoare erau continuate de jandarmi trebuiau trimise la IJJ Constanta si apoi retrimise catre Parchetul Mangalia … Nu e vorba ca jandarmii nu pot sa cerceteze un autor,ci e vorba de OPERATIVITATE , de a actiona mai rapid.

  3. Cu cineeee ???? Cu cine sa actionezi mai rapid ? Cu ala de ii este frica si de umbra lui ? Lasati jandarmii sa isi faca treaba asa cum stiu ei , impartiali si fara influentze politice !
    “mangaliot” de acord cu tine pana la un punct . NU SE VREA CERCETAREA UNUI AUTOR DE CATRE JANDARMERIE IN MANGALIA!!!!!!! La mijloc trebuie sa fie politia , politia nationala, care tergiverseaza orice dosar,indiferent de catre cine este instrumentat…. politia de frontiera….jandarmeria…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.