Anastacia_posterPe 29 iunie publicul din Romania o va putea admira pe Anastacia, evoluand alaturi de band-ul sau extraordinar, pe scena Salii Palatului in cadrul unui concert exploziv, antrenant si efervescent. Femeia alba cu voce neagra, cu un timbru unic, va imbina stilurile soul, pop si rock intr-un mega concert din care nu vor lipsi hit-urile ”I’m Outta Love”, ”Paid My Dues”, ”Left Outside Alone” ,”Pieces of a dream”, dar si titluri prezente pe noul sau material discografic ”Ressurection”.

Si cum Sarbatorile Pascale se apropie si aduc bucurie in sufletele romanilor, organizatorii concertului impreuna cu Anastacia, le-au pregatit fanilor un CADOU SPECIAL. Toti cei care nu isi doresc sa rateze intalnirea cu Anastacia de la Sala Palatului vor putea profita de o perioada de REDUCERI MASIVE la achizitionarea biletelor de concert.

Numai in intervalul 31 martie – 14 aprilie vor fi disponibile cate 100 de bilete pentru fiecare categorie,  la preturi cu mult mai mici fata de preturile afisate initial in sistemul de ticketing online www.eventim.ro, la punctele de vanzare EVENTIM din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas precum si la casa de bilete a Salii Palatului.

Aceasta oportunitate va fi valabila doar pe parcursul celor 15 zile de discount, timp in care biletele vor fi modificate, dupa cum urmeaza:

VIP : 400 lei                              Pret redus:  VIP – 280 lei

Cat.I: 350 lei                             Pret redus: Cat.I – 235 lei

Cat.II: 300 lei                           Pret redus: Cat.II – 185 lei

Cat.III: 250 lei                          Pret redus: Cat.III – 145 lei

Cat.IV: 200 lei                           Pret redus: Cat.IV –  115 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.