[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20121004radu.flv”]Primarul Radu Cristian s-a dezlantuit intr-un interviu pentru Replica cu mai multe acuzatii la adresa deputatului Iorgus Zanfir. Prima acuzatie a fost cea de distrugere a orasului prin cumpararea terenurilor importante din Mangalia direct sau prin interpusi. Pana aici poate fi o declaratie politica si doar atat, avand in vedere ca vin alegerile parlamentare. Primarul Cristian Radu spune ca are toate dovezile in sprijinul celor afirmate. Ce nu este corect in toata declaratia aceasta ?  Daca primarul Radu Cristian stie ca deputatul Iorgus Zanfir a incalcat legea  si are dovezi in acest sens de ce nu le face publice ?  De ce arunca o declaratie gen “declaratie soc” si se foloseste de ea sa-l avertizeze pe Iorgus Zanfir sa nu candideze ? De ce suna a santaj ? De ce nu vedem aceste documente facute publice pe mult promisul website al primariei care este in acelasi stadiu din timpul primarului Tusac Mihai Claudiu ? Se vede ca a inceput campania electorala pentru parlamentare !

8 COMENTARII

 1. Cam da primarelul puncteaza bine, hotomanile clanului Iorgus ar trebui scoase si prezentate caci acum actele vorbesc.
  Cei 10 din top Iorgus niste atarnati politic nu sunt mangalioti la origine.. vedeti si acum sustinatorii pdllisti ajunsi consilieri la primarie sunt pripasiti de prin toata tara si mai toti detin cate o functie renumerata din bani publici printr-o aga pe la santiere navale ori spitale locale…Faceti public acest lucru…

 2. Pana sa pui indicatoare,spune-ne care-i pretul gcal ??? Si peste 4 ani o sa vina altii sa va puna voua indicatoare.

 3. Si daca voi candida eu pentru colegiul 5 ce ve-ti prezenta opiniei publice?! imi ve-ti pune indicator la usa ca NU sunt membru PNL?Parca esti independent primare?!Nu vrei ca un locuitor al orasului care il pastoresti sa reprezinte orasul???sau directiva de la judet ti-atrasat sarcina ca noi locuitorii sa votam de 3-4 ori pina ce v-a iesi omul vostru de partid.Chiar crezi ca ne vei prosti in asemenea hal?Intrun fel iti dau dreptate,nu esti decit un simplu executant!

 4. daca Iorgus a furat, sigur nu a facuto singur sau de capul lui…a avut si pe altii in spate. Deci, daca pica Iorgus, pica si altii…sa speram ca cei din spate nu sunt si in actualul Consiliu Local.
  Ideea e ca putin ne pasa…sa pice toti coruptii, la puscarii de peste 7ani sentinete (ca sa nu apuce prostia cu gratierea de pana la 6ani)…sa le confiste averile.
  Cei care muncim corect, legal…nu reusim sa ne modernizam apartamentele…ca nu zic de vile, terenuri pe toate partile, masini de lux, etc…au averi de iti da cu virgula cand tragi linia ( te incurci la numarat zerourile).

 5. La cat tupeu are Iorgus, nu se poate altfel, decat asa; sa fie pus acolo unde ii este locul! Si daca oamenii il vor vota pt. a-i reprezenta in Parlament, inseamna ca tot de au suportat atata amar de ani a fost absolut inutil si meritat! Primarul Cristian Radu are curaj!!: Voi, cetatenii Mangaliei aveti?!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.