Fiind o asociatie de informare publica, punem la dispozitie cetatenilor posibilitatea de a pune intrebari administratiei locale in limitele legale si a bunului simt. Programul blocheaza automat  injurii sau link-uri. Va rugam puneti doar intrebari. Comentariile vor fi sterse automat daca nu contin intrebari clare si pertinente.

5 COMENTARII

 1. Cu parere de rau trebuie sa va informam ca suntem total nemultumiti de caldura furnizata in apartamentele arondate centralei nr.9 de pe Negru Voda si 1 Decembrie!!!! Daca nu este vreo defectiune,se termina combustibilul si stam o zi sau doua in frig.Chiar nu se cunoaste necesarul de combustibil pentru functionarea continua?Cum sa ramana ditamai centrala la ultima picatura in rezervor si abia atunci se da comanda de combustibil!!!!Ne vom adresa si protectiei consumatorului pentru ca deja a inceput sa se formeze mucegai pe pereti si ne imbolnavim in casa de atata frig!!!!Poate ne aude cineva si se va lua vreo masura concreta nu doar vorbe!

 2. si la centrala 7 sunt probleme, noaptea se reduce consumul de caldura, nu se poate face aerisirea deoarece nu exista nici apa nici aer, sa inteleg k centrala este oprita? Presiune mica la apa pe coloana si la o temperatura destul de mica pentru gradele de afara. Sambata (15.12.2012) dimineatza la ora 7 erau -4 grade iar caloriferele erau amortite!!! Sper sa nu platim degeaba si sa regretam incontinuare, k nu ne-am debransat de la acest sistem!

 3. Cred ca ar trebui sa facem o sesezare la protecti consumatorului si sa nu platim facturile pentru “caldura,, furnizata!!!!De ce sa platim ceva ce nu am consumat?

 4. Ce trebuie să facem ca să vă convingem să aduceţi combustibil bun ?
  Ultima tură de alimentare a nenorocit centralele 17, 21 şi 23, asta doar ce ştiu eu.
  Când vă vine mintea la cap ?
  Dacă socotiţi că sunteţi depăşiţi, renunţaţi şi vă promitem că nu vă regretăm.

 5. Au inceput sa apara listele la intretinere pe noiembrie si odata cu ele si durerea in suflet.La blocul meu sumele variaza intre 180 si 230 lei, pentru cateva zile de caldura.
  Dar cand vom avea luna intreaga ce vom face?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.