Fiind o asociatie de informare publica, punem la dispozitie cetatenilor posibilitatea de a pune intrebari administratiei locale in limitele legale si a bunului simt. Programul blocheaza automat  injurii sau link-uri. Va rugam doar intrebari !

4 COMENTARII

  1. Oare in ce secol vom avea transport in comun pe toate sntrazile din Mangalia,mai ales in cartierul colonisti?
    Nu toti localnicii au masini personale.
    De pe strada mea,ghe netoi ,pana in centrul orasului fac 40 min.
    Da,exista o singura masina care face un singur traseu,te duce pe 30 Decembrie,la capat de linie ,unde trebuie sa astepti cam 15 minute sa poti pleca in centru.De orar nici nu mai vorbim,bineinteles atunci cand vine,din ora in ora.

  2. Stimate Dle Primar, cand v-a incepe demolarea garajeleor din oras ??? Sunt in general niste sandramale de-o uratenie execrabila, nu sunt folosite ca si garaje decat in proportie de 5%, si in general sunt focare de infectie. Prin demolare se vor crea mult mai multe locuri de parcare, si de ce nu, spatii verzi. Va multumesc

  3. Nu trebuie sa mai tinem cont de zona. TREBUIESC DEMOLATE IN TOTALITATE – Asa ceva nu exista intr-o tara civilizata. Trebuiesc demolate inclusiv GARAJELE LUI IORGUS DIN PARCUL DIANA- Au, ce sa spun etaj si jos garaj, adica bucatarii, tuicarii, panarame… A ocupat acel loc stranguland-ul INUTIL. Aproape nimeni nu foloseste acele “GARAJE”, verificati si va veti convinge. Umblati, patinati si rezolvati toate aceste situatii neconforme cu civilizatia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.