In urma cu ceva timp cei de la Chevron si autoritatile declarau ca pe litoral se vor face doar prospectiuni seimice. Apoi incepeau teatrul ieftin de manipulare a populatiei cu scena emotionala “ va dam locuri de munca” …. “avem grija de familii”. Promisiunea locurilor de munca a tot fost folosita. Acum avem dovada ca ne-au mintit. Firmele care au venit pe litoral, cu sute de angajati cazati in 3 hoteluri, nu au respectat deloc promisiunea angajarii unui amarat de aici. Macar de forma, sa ne scoata ochii ca “salveaza” o familie saraca si angajeaza capul familiei. Nimic. Dar ne agitam degeaba oricum, noi ONG-urile, populatia este interesata de mici si bere, iese la un miting doar daca primeste 50 de lei si asteapta alegerile sa mai fie prostiti cu o sacosa de pomana electorala. Ne meritam soarta. Se pare ca ei vor exploata prin fracturare fara probleme chiar din aceasta toamna, cum se vede deja au inceput.mezo Peste 30 de masini de teren parcate doar la Venus, 2 autocare si alte autoutilitare.

9 COMENTARII

  1. poate ca e mai bine,si asa Mangalia e degeaba pe harta.stati mangalioti prin carciumi si sa nu beti apa ca in curand chiar o sa fie de cacat,bine ca primarul are grija de cainii fara stapan,Mangalia un sat in care doar cainii vor ramane.Primaria si tractoristii aia care i-ati votat pentru un mic si 50 va fac acum in gura si pe fata si pe spate,asa va trebuie.popor las

  2. Astazi la ora 21 pe un canal Tv [ nu-l pot spune ] se dezbate aceasta problema a gazelor de sist . Vad ca multi critica Primaria , aceasta este doar un fulg in calea tavalugului american Chevron . Odata cu avizul si acordul guvernului numai ridicarea intregii regiuni Dobrogea ii mai poate opri sa se mai gandeasca la pierderile enorme pe care le vor avea . Nu pierdem doar noi dobrogenii ci intregul litoral si toata tara , d-zeu sa le dea minte , dezbinarea inca persista , a stiut Basescu ce face !

  3. misuna,periculosi fac mari pagube,intra in gospodariile oamenilor iar pe la Medias au fost sechestrati.nu-i lasam sa faca exploatariila noi .mangalia este a noastra nu a lor.

  4. Bai , voi chiar nu va dati seama ca facem ce vrem ?? Trecem cu masina peste romani si nu patim nimik si ne impiedicam de trei carcotasi ??

  5. Ioane, mai laso-n … spume !
    Gandesti la fel de prost precum scrii. Cu violenta nu reusesti decat sa le faci jocul murdar, sau cel mult sa-ti faci rau singur. De proteste democratice ai auzit ? Unde ai fost la referendum ? Dar in ultimele 4 duminici ?
    E adevarat ca nici altii nu au iesit in strada si asta se vede. Daca am fi iesit cu totiii (cei interesati, care putem fi afectati)in strada de la inceput, puteam schimba ceva. Ne puteam impune punctul de vedere (democratic, dupa cum spuneam).

  6. Tocmai aici e problema; Doar Costinestiul a validat referendumul. Treebuia sa faca acelasi lucru tot Litoralul Romanesc, pentru ca in cazul contaminarii apei din panza freatica, vom suferi cu totii. Apoi trebuia sa facem proteste (tot pe tot Litoralul) in strada, in genul celor pentru Rosia Montana si aveam sanse sa fim luati si noi in seama. Stand in fata tastaturii, practic nu existam pentru factorii de decizie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.