Reprezentanţii administraţiei publice locale din Mangalia, vor avea marţi, 1 octombrie, începând cu ora 15.00, o întâlnire cu ONG-urile specializate în protecţia animalelor şi alţi reprezentanţi ai societăţii civile pentru a discuta despre găsirea soluţiilor privind câinii fără stăpân în municipiul Mangalia. Tema dezbaterilor are în vedere implicarea municipalităţii şi a asociaţiilor care apără drepturile animalelor în demararea unei campanii publice de adopţie a câinilor comunitari la nivelul oraşului.

Comunicat de presa

8 COMENTARII

  1. Care ONG-uri specializate ? Sunt 10 ametite care urla dupa caini si nu au nimic pe hartie. Nu exista fundatii, nimic in Mangalia. Radu dupa ce a exterminat cainii acum vrea sa se impace cu astea care urla. Sau poate ca au exterminat impreuna si acum de fatada isi impart alti bani destinati cainilor.

  2. terminati cu prostiile si incepeti sa vedeti adevaratele probleme ale orasului,cainii?serios?…trebuie toti din primaria aia lu-ati marunt marunt cu un par,nici macar inca o revolutie nu mai salveaza Romania,nu are cine sa o condua dupa.

  3. este lege sa nu mai existe caini pe strada ? dupa 14 zile eutanasierea. Ajunge prinde-i omoarai si gata, discutii prea multe nu-si au rostul, schimba toberoanele pe strazil;e principale ca sant imbecili ce-si lasa gunoiul menajer in ele de pute cand treci pe langa ele si vezi cu gazele, opri ba nici la centrale nu se stie ? VEDEM NOI IN IARNA ASTA DE-O FI CA ASTA IARNA CRED CA MAI BINE TE DUCI CU TOT.

  4. vorbarie multa nu de asta avem nevoie, aplicati legea si atat. nu poti sa calci pe strazi de rahat de caine le-as pune pe istericele ale iubitoare de caini sal stranga cu mana asta trebuie sa le spuneti

  5. da sa gasiti soluti sunt de acord. Dar tineti seama de lege atit ptr ciini maidanezi cit sptr cei de lux
    persoanele care-si plimba ciini pe strada sa faca bine sa stringa in urma lor – exista lege clara ca proprietarul ciinelui sa aiba faras si matura sa curete in urma lor- daca nu va rog aplicati legea. m-am saturat sa merg pe strada cu capul in pamint de teama sa calc in mizeriile lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.