Proiecție de film, la Casa de Cultură Mangalia

0
266
Vineri, 29 septembrie, ora 19:00, la Casa de Cultură Mangalia va avea loc proiecția filmului “Mai departe“, o producție regizată de Tedy Necula. Această peliculă aduce în prim-plan o poveste incredibilă de curaj și determinare, cu un erou care își joacă propriul rol în viața sa.

Filmul “Mai Departe” dezvăluie povestea uluitoare a lui George Baltă, un sportiv pasionat și dedicat, a cărui viață și destin s-au schimbat dramatic în urma unui accident pe terenul de rugby. George a rămas paralizat, însă nu și-a pierdut voința de a trăi și de a face cele mai nebunești lucruri.

Povestea lui George Baltă este un exemplu de inspirație pentru toți cei care se confruntă cu adversități în viață. Filmul ne arată că orice este posibil atunci când ai curajul să lupți și să crezi în tine. Cu o distribuție talentată și o regie sensibilă semnată de Tedy Necula, “Mai departe” promite să ofere o experiență cinematică profundă și memorabilă.

Pentru iubitorii de film și pentru cei care caută o sursă de motivație, “Mai departe” este o opțiune perfectă pentru o seară specială la Casa de Cultură Mangalia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.