“Profesor pentru o zi!” este un proiect dezvoltat de Consiliul Şcolar al Elevilor în parteneriat cu Liceul Teoretic “George Emil Palade” menit să “distrugă” barierele de comunicare şi să elimine neînţelegerile dintre elevi şi profesori.

Acest proiect se va desfăşura în perioada 6 Octombrie – 21 Noiembrie în cadrul Liceului Teoretic “George Emil Palade”, unde elevii vor avea ocazia să susţină ore de curs şi profesori vor avea “onoarea” de a fi din nou elevi.
Acesta activitare se va desfăşura pe două etape: Prima etapă va avea loc în perioada 6 -25 Octombrie, perioada în care elevi se vor putea înscrie pe baza unui formular, selectându-se participanţii.
Cea de-a două etapă se va desfăşura în perioada 28 Octombrie – 20 Noiembrie şi constă în susţinerea orelor de curs de curs de către elevi, şi realizarea calităţi de elev, de către profesor.
Elevii vor avea sprijinul profesorilor în pregătirea materialelor necesare pentru că acesta să îşi susţină într-o atmosfera plăcută orele.
“Profesor pentru o zi!” este un proiect la care Consiliul Şcolar al Elevilor se gândeşte de mult timp să îl dezvolte, şi care acum a prins contur. Prin această activitate ne dorim eliminarea barierelor de comunicare elev-profesor / profesor-elev, şi să implementăm un alt mod de comunicare, iar la sfârşit să semnăm pactul între generaţii” – a declarat Sergiu Bălan, preşedintele organizaţiei.
Proiectul beneficiază de tot sprijinul Liceului Teoretic “George Emil Palade”, care s-a implicat activ în toate acţiunile demarate de Consiliul Elevilor:
“Suntem fericiţi că putem susţine şi contribui la iniţiativele interesante şi constructibile ale elevilor nostril, iar eu sunt mândră că avem elevi care nu aşteaptă propuneri şi proiecte de la cadrele didactice, ci le realizează ei singuri. Îi felicit!” – a declarat Ruxandra Dristaru – coordonator educativ.

Consiliul Şcolar al Elevilor este organizaţia şcolară din cadrul Consiliului Naţional al Elevilor, structura a Ministerului Educaţiei Naţionale – organizaţie reprezentativă a elevilor din învăţământul preuniversitar public şi privat. Scopul acesteia este reprezentarea drepturilor şi intereselor comune ale elevilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.