La Policlinica Balneară Doina Neptun, pacienții pot acum să se bucure de beneficiile procedurilor balneo, care sunt decontate de Casa de Asigurări Sănătate. Această oportunitate este disponibilă pentru cei care primesc o recomandare de la medicul de familie sau de la medicul specialist și dețin un card de sănătate. Fiind un număr limitat de locuri disponibile, este recomandat să vă înregistrați cât mai curând posibil pentru a vă asigura un loc.

Procedurile balneo pot aduce numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv reducerea durerilor musculare, ameliorarea stresului și tratarea problemelor de circulație. Aceasta reprezintă o oportunitate minunată pentru îngrijirea sănătății, în special pentru cei care au primit recomandarea medicului de familie.

Pentru a vă înregistra sau pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați Policlinica Balneară Doina Neptun la numărul de telefon 0727.362.598.

Nu ratați această ocazie unică de a investi în sănătatea dumneavoastră! Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile, deci nu ezitați să vă înregistrați și să profitați de această oportunitate de îngrijire a sănătății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.