Clubul Rotary Mangalia a dat start proiectului “Terapie prin dans a bolnavilor de Parkinson” și vă invită la Balul de Caritate 2024

0
346
Clubul Rotary Mangalia a dat start proiectului “Terapie prin dans pentru bolnavii de Parkinson”. Membrii clubului și-au unit forțele pentru a oferi suport și încurajare pacienților în lupta lor împotriva acestei afecțiuni.

În cadrul evenimentului de lansare, participanții au avut parte de momente deosebite: au învățat pașii de dans, au ascultat muzică plăcută, au râs și au dansat alături de pacienții afectați de Parkinson. Impresionați de voința și determinarea acestora de a-și îmbunătăți calitatea vieții prin mișcare, socializare și voie bună, membrii Clubului Rotary au reconfirmat importanța comunității și solidarității în fața provocărilor.

Un eveniment deosebit ce urmează este Balul Rotary Club Mangalia – “Pașii speranței”, programat să aibă loc Sâmbătă, 11 mai, la Restaurantul Elektra din Vama Veche.

Evenimentul va fi încununat de prezența specială a actriței Tania Popa și de muzica interpretată de Tomis Quartet. Invitația este deschisă tuturor celor care doresc să se distreze și să contribuie la continuarea proiectelor începute cu atât de mult succes.

”Veniți să ne distrăm împreună, să dăruim și, astfel, să continuăm proiectele începute cu atât de mult succes!”, este mesajul transmis de către reprezentanții Clubului Rotary Mangalia.

Înscrieri, la telefon: 0735 168 285.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.