Prins de jandarmi cu un telefon furat asupra lui

0
46

 În data de 02 august a.c., în jurul orei 04.30, un echipaj de jandarmerie ce se afla în misiune  în municipiul Mangalia, a observat în apropierea gării, pe strada M.I. Dobrogeanu, un tânăr care se uita la un telefon mobil.

La vederea jandarmilor, acesta a aruncat telefonul peste gardul împrejmuitor al unei societăţi comerciale, încercând să fugă.

Fiind prins de către jandarmi, acesta a recunoscut că a sustras telefonul de la un turist.

Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare, conform prevederilor procedurale, iar făptuitorul F.E. în vârstă de 14 ani, a fost condus la sediul poliţiei municipiului Mangalia, pentru continuarea cercetărilor.

 Reamintim cetăţenilor faptul că, luarea unui bun mobil din posesia sau detenţia altuia, fără consimţământul acestuia, în scopul de a şi-l însuşi pe nedrept, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, iar în anumite circumstanţe agravante, maximul pedepsei poate ajunge la 10 ani,  conform art. 228 şi 229 din Codul Penal.

 Cetăţenii pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112, sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.