Sâmbătă, 25 iulie și duminică, 26 iulie, de la ora 21:00, în Parcul Arheologic din Constanța, în vecinătatea primăriei, vă invităm la teatru!

„A douăsprezecea noapte” de William Shakespeare este primul spectacol invitat în cadrul stagiunii estivale, producție a Teatrului Dramatic „I.D.Sîrbu” Petroşani, în regia lui Radu Tudosie, nominalizat la Premiile UNITER din anul acesta pentru debut.

Doi gemeni, Sebastian și Viola, sunt despărțiți de un naufragiu și ajung pe insula Ilyria, crezând  unul despre celălalt că au pierit în apa mării. Viola ia numele de Cesario și intră în slujba Ducelui Orsino, de care se îndrăgostește, acesta iubind-o, la rândul lui, pe Contesa Olivia, la care îl  trimite pe tânărul Cesario (Viola) să o cucerească  pentru el. Dar Olivia, care promisese că nici un bărbat nu o să îi vadă chipul timp de șapte ani, începe să nutrească sentimente de iubire pentru Cesario.  Astfel se naște un triunghi al dragostei: Viola îl iubește pe Orsino, Orsino o iubește pe Olivia, iar Olivia îl iubește pe Cesario (Viola).

Toate aceste „chinuri” din dragoste sunt acompaniate de cântecele și frazele pline de tâlc ale nebunului Feste, care pare să știe tot ce se întâmplă  și ne dă impresia că, de fapt, el orchestrează totul.

Intrarea este liberă. Puteți să rezervați maximum două locuri la una dintre cele două reprezentații, printr-un email la festivaldeteatru.constanta@gmail.com .

Atenție! Rezervarea va fi valabilă până la ora 20.40.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.