Balul anual al Clubului Rotary Mangalia va avea în 2013 şi un caracter umanitar.

Rotarienii şi prietenii apropiaţi şi-au unit eforturile în încercarea de a o sprijini pe Lupu Carmen Cristina, în vârstă de 6 ani, pentru a face “Primul pas”  în lupta sa cu sidromul Down şi cu afecţiunea Genu Valgum.

Necesitatea şi urgenţa strângerii de fonduri este dată de  severitatea diagnosticului Genu Valgum care o împiedică pe Carmen Cristina să se deplaseze.  Practic, genunchii minorei sunt deformaţi iar articulaţiile şi-au modificat axele astfel încât este necesară o intervenţie chirurgicală pentru implantul unor tije din titan care să contribuie la restabilirea  biomecanicii mersului.

Intervenţia chirurgicală se va desfăşura în mai multe etape iar costurile au fost estimate la suma de 4000 euro.

Cu prilejul Balului anual, membrii Clubului Rotary Mangalia şi prietenii apropiaţi înţeleg  să facă în mod simbolic “Primul pas”  împreună cu Carmen Cristina, prin susţinerea ei, atât moral cît şi financiar,  în lupta cu Genu Valgum.

Cei care vor sa o ajute pe Carmen Cristina să facă “Primul pas”, mai scurt sau mai lung, pot cumpăra bilete la tombola organizată în acest scop în cadrul Balului Clubului Rotary Mangalia, din  ziua de 16 februarie ac., începând cu ora 19.00, la Restaurantul  Lacul Racilor din Olimp.

Gazda Balului din acest an va fi actriţa Adriana Trandafir.

Detalii/informatii la telefon: 0749 99 80 23

invitatie bal
proiect primul pas

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.