Primarul vrea sa demoleze Casa Casatoriilor

10
77

Primarul vrea sa demoleze Casa Casatoriilor. Motivul este unul aparent solid, lipsa documentelor acelei asa zise constructii. Pe acelasi loc se va amplasa un chiosc de informare turistica dintr-un program care va consta 500.000 lei.  Primarul ne anunta ca va construi alta Casa a Casatoriilor, intrarea in legalitate a cele vechi nu va fi adoptata si in acest caz. Se prefera o constructie noua, posibil tot una care va fi mare si care va lua vederea spre Portul Turistic, ca in cazul cladirii clubului nautic, un esec arhitectural. Pe vremuri ne luptam impotriva restaurantului, cortului ridicat in mijlocul portului turistic care lua toata vederea. In 2013 alt primar vine si ridica mai multe constructii care fac din Portul Turistic Mangalia o curte cu cladiri.  Acel chiosc de informare turistica se va amplasa in Portul Turistic Mangalia probabil ca sa plateasca chirie firmei care a concesionat portul pe urmatorii 3 ani, Fanomania S.R.L.

10 COMENTARII

 1. Primarul Radu da din nou cu bata in balta. Vrea sa darame acea constructie doar pentru ca nu e facuta cu aprobarea lui. Da, o fi fara acte, dar se pot face acte si ulterior acolo unde se constata ca imobilul este util, mai ales de utilitate publica. Imi amintesc dealtfel ca la una din sedintele anterioare chiar el, Radu, a insistat ca “noul” arhitect al Mangaliei sa verifice si acolo unde s-a construit fara acte dar constructia e corespunzatoare si nu deranjeaza, sa se intre in legalitate, facandu-se acte. Prin urmare daca la constructiile private se poate, de ce nu s-ar putea si la asta ? Sau o darama pe asta care e frumoasa si aduce si bani la buget si construieste un chiosc de informare turistica in loc iar “Casa Casatoriilor” urmand a fi facuta cativa zeci de metri mai incolo, in parcul facut de predecesorul sau cu bani Europeni. Poate ne “lipim” si de o amenda de la Comisia Europeana, dar ce-l doare pe Radu, ca doar nu da din buzunarul propriu.
  A cui o fi firma de constructii care va primi contractul ? Sigur e deja pregatit, stabilita si spaga, ca altfel nu se agita Raducu, fara profit propriu !

 2. pacat era o idee frumoasa; si asa toti tinerii veneau sa faca poze in portul turistic;
  nu va mai saturati de spaga domnilor !

 3. Domnule Cavallis, nu-i da idei lui Raducu ! Asa cum Tusac a “Reabilitat” (de doua ori) portul, chiar daca nu necesita decat o continuare a amenajarilor incepute de Iorgus, te pomenesti ca o ia si Radu de la inceput cu portul… Ce conteaza ca se arunca niste bani aiurea, daca pot sifona si ei ceva in folosul propriu cu acea ocazie !

 4. Ce penal ……. Iorgus a facut portul cu 500.000 lei , Tusac l-a reamenajat cu 500.000 lei iar Cristian face un chiosc cu 500.000 lei…..

  Da, stiu ca nu s-a construit cu doar 500.000 lei portul, dar ati inteles ideea in sine…

 5. Investiti fratilor in infrastucturi, si nu numai in oras si in acele statiuni de “INTERES NATIONAL” -Sic.. Iluminat public, cosuri de gunoi, trotuare, spatii verzi si INDICATOARE fratilor. Nu stiu turistii cum sa ajunga la hotelul “X” sau vila “Z” e asa de greu ?? In orice nenorocita de statiune din aceasta tara primariile au facut indicatoare, harti. Numai la noi la Mangalia nu se poate. rusine

 6. Iata ca mai sunt oameni care se gandesc si la oras chiar daca-i cetatean pretentios , asa fratilor veniti cu propuneri , idei chiar daca par greu de realizat sunt mai productive decat carcotelile si acuzele fara dovezi . Vad ca justitia a inceput sa lucreze chiar daca mai incet dar se dau pedepse pe masura , intai sunt luati dintre ce mari si puternici [ se cred ei ] dar la vine randul si primarilor , prea mult au muls aceasta tara . Noi trebuie doar sa fim uniti , dezbinarea politica este doar ptr. castigarea electoratului dar trebuie sa-i facem sa lucreze in interesul comunitatii , oricand putem sa facem un referendum ptr. demiterea lor daca se dovedesc neloiali MANGALIEI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.