Acuzatii penale la Primaria Mangalia

7
57

Directorul departamentului economic din Primaria Mangalia acuza departamentul de transport, tot al primariei, ca au impartit abonamente pentru transportul in comun unor persoane …. “decedate”. Ulterior tot ei ar fi incheiat procese verbale in 2013, pe care acum departamentul economic le contesta.

7 COMENTARII

 1. Daca era in Mangalia la vremea respectiva ar fi stiut ca ,,abonamentele,, au fost impartite de cu totul alt departament , cel social. De fapt este vorba de niste legitimatii de transport gratuite date pe tabele la pachete. La aia de la transport au mai ajuns cateva sute din 4000 si le -au dat pe cereri nu pe tabele . Poate vreun Zombi o fi venit sa semneze si atunci acuzatiile ,,stau,, in picioare.

 2. Oricum ar fi, toata treaba e de cacao !
  Acel director economic daca a aflat ca s-au impartit legitimatii in contul unor persoane decedate, de ce nu a luat masuri atunci cand a aflat, ca am inteles ca problema e de acum opt luni ? Apoi cel care a dat legitimatiile nu le-a dat pe semnatura si carte de identitate ? Daca nu, sa plateasca el personal contravaloarea transportului pentru acele persoane.

 3. Pai da!cum sa facem o treaba corecta?acum stau si se cearta de 8 luni.problema e de ani de zile.

 4. Nu a semnat nimeni pentru ele iar cei care le au dat le au dat la gramada nu poti sti cine a fost la pachete atunci si oricum aveau aprobare sa faca asta. Ce a mai ramas le au dat transportul dar nici unul din aia care s-au perindat pe acolo nu cred ca era prost sa semneze de luat im primire mai ales ca toti au dat cu subsemnatul pe la dosare penale.

 5. Nu va mai dati cu parerea degeaba. S-or fi dat la gramada odata cu pachetele vreo 3 sau 4 legitimatii la unii care le au ridicat pentru altii ce nu se puteau deplasa. De fapt nu se mai deplasau deloc ca erau morti. Inseamna o ,,imensa,, gaura de 10 euro pe luna . Adica 0,1 la mie din cat are de luat firma.

 6. Sanda draga, nu gandesti corect, sau esti partinitoare ?
  Lasand la oparte faptul ca “gaura” ar putea fi mai mare, (de unde stii ca pe langa cele cateva persoane decedate figurand cu legitimatii de calatorie, nu sunt si altele, in viata, care beneficiaza ilicit de…?), nu conteaza totdeauna cuantumul ci faptul ca exista prejudiciul si faptul ca odata descoperit, nu s-au luat masuri. Neluanduse masuri in cazul asta (considerat de tine marunt) desi a fost desconspirat, persoanele in cauza (si altele) pot recidiva chiar si in “afaceri” mai mari. (Se si intampla dealtfel).
  Apoi sa nu uitam ca asa cum Marea e formata din picaturi de apa, asa si bugetul este format din sume mici puse la un loc si daca tot mai multi baga mana in acel buget fara a presta ceva la schimb, care cu timpul sa duca la refacerea bugetului, acesta se poate micsora pana la disparitie, pentru ca nu e chiar asa mare precum “Marea cea mare” !

 7. La persoanele decedate nu e nici o problema ca oricum nu folosesc transportul in comun , ei platesc lui Charon ala sa ii treaca fluviul Styx ( nici macar acolo nu e gratuit ). Cei in viata inca nu s-au descoperit poate nu exista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.