[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20121016primar.flv”]

Primarul Radu Cristian devine din ce in ce mai agitat cand isi aduce aminte ca bloggerii din Mangalia comenteaza negativ la adresa sa tocmai pe blogurile PNL. Ce a uitat este ca dreptul la libera exprimare este garantat de Constitutie, ceea ce tine de declaratii ce aduc atingere imaginii se rezolva in instanta. Speram ca primarul dupa ce si-a lansat ziar propriu, sustine cu tehnica gratuit cel putin 2 televiziuni si uita sa mai trimita comunicate presei libere, sa nu doreasca interzicerea blogurilor.  Mangalia TV considera ca orice blog personal al fiecarui cetatean este util daca are o opinie personala pertinenta, decenta, indiferent de optiunea politica a detinatorului.

24 COMENTARII

 1. Domnul primar a uitat in campanie cum doamna Vera scandalagioaica lui Tusac striga dupa el jumi-juma, piticu dracu si spagarul. Acum ei sint cei mai buni prieteni. Il deranjeaza doar cei care nu-i ling pantofii.

 2. mi se pare corect sa reactionezi cand iti vezi familia terfelita in fel si chip, etichete si afirmatii care n-au legatura cu realitatea.. dar dincolo de orice si-a asumat primarul Radu cred ca are dreptul moral, crestin si legal pana la urma sa-si apere familia si imaginea! Cat despre fapte, acum pe bune : voi vreti sa faca el intr-un sezon ceea ce altii nu au reusit in 20 de ani?Sa fim seriosi si realisti! Si mai e ceva: incercati totusi voi, astia vesnic nemultumiti sa nu mai faceti din mangalioti victime colaterale tinand paginile ziarelor si strile despre Mangalia ca fiind un oras de cea mai joasa speta si faceti ceva sa apareti si cu lucrurile frumoase si realizarile cat de mici ar fi ele , pt ca altfel va meritati soarta si va afundati in veninul propriu si finalul nefericit este innecul cu propria voma! Daca se poate. Daca nu, asta e, va duceti crucea!

 3. dom primar puneti domne de un referendum sa-i interzicem pe bloggerii astia domnule. Tooata noaptea stau pe net domne si consuma energia. Ziua nu mai au ideii si nici chef de munca. Sa-i scoatem din tara, pe toti

 4. Sa-si apere familia cand familia nu e bagata in afaceri cu primaria si cu institutii publice! Nu mai da din gura ca o gaina degeaba ca nu punem botu la vrajeli si ne-am saturat toti din oras de primarii Mangaliei.

 5. Mai primarasule ce te plangi ca in cateva luni nu ai avut timp s faci nimic? Daca nu esti in stare sa pui in aplicare ce ai promis lasa pe altcineva care poate. In campanie spuneai ca vom vedea rezultate imediat, in prima luna spuneai ca in cateva zile o sa vedem rezultate, acum spui peste un an.

 6. Hai ca sunteti prea carcotasi. Lasa-ti omul in pace. Are dreptate, prea mult se comenteaza. Ca a spus-o intr-un mod mai direct a cam gresit-o, dar se poate ierta.

 7. pt. Kitchi,
  daca ai sange in instalatie si esti bengos, zi cine esti, ce afaceri are familia cu nume si prenume si tot ce stii, da pe goarna ca asa, ,,vrajeli” de 3 la zece mii am fara numar si eu si ami am ceva: Curaj stimabile! Stii ce-i ala si cu ce se papa? Cat priveste despre saturatia de primari poate vrei sa va conduca vreun ,,baeat din carter’, o ,,pitzi” siliconata…si alte specimene fara coloana dar cu dotarea la vedere! Hai pa!

 8. primarul trebuie sa aplice programul asumat si trimbitat cu mare fala in campania electorala nu sa astepte ideile unora. dialogul este benefic dar poate se apuca de treaba ca pana acum s-a tinut numai de adunari. sau a inceput campania pentru manea? ca e obisnuit sa fure startul, are experienta de la locale cand a initiat primele actiuni prin martie aprilie. iarna bate la usa, cainii s-au inmultit, nu stim cat va fi gigacaloria, transparenta promisa lipseste cu desavarsire. asa ca…. la treaba domnu primar!

 9. Sunt convins ca este si el un pic blogger,altfel nu era asa de suparat….dar chiar si pe omniprezentul Cornel si gramada de postaci cu norma din campania electorala?

 10. Uite frate …m-a făcut toarşu’ Radu vedetă !
  Mulţumesc MangaliaTV pentru promovare 😉

  Îmi pare rău că nu i-a trecut supărarea pe chestiunile spuse-n campania electorală ! Cum am mai scris şi-n alte părţi: se pare că o rotiţă s-a blocat ….

 11. Anca,
  Fără supărare, te întreb ! Ai citit pe blogurile din Mangalia vreun comment semnat bazel09 sau nosferatuu care să zică ceva de familia lui toarşu’ Radu !
  Vreau să înţelegi, în momentul când şi-a asumat acest rol public şi politic, şi-a asumat şi riscurile commentariilor nu tocmai favorabile ! Dacă am avut o dispută politică cu el, am făcut-o în campania electorală şi o voi mai face dacă se va ajunge acolo. Trebuie să facem o distincţie clară între commenturi politice şi cele care privesc administraţia publică locală. Nu-mi cereţi să-i fac poleială. Am fost foarte atent la promisunile din campanie, le am arhivate şi încerc să le monitorizez … pentru că, cred în ziua în care politicienii vor da socoteală, indiferent de culoare şi simpatie ! Mi-am asumat simpatia faţă de un partid, văd normal să-i suţin şi asta mă “obligă” să-i ajut dacă pot, cu micile mele posibilităţi !
  Să auzim de bine !

 12. Uite ce nu a reusit nici Iorgus nici Tusac a reusit noul primar al
  Mangaliei Radu Cristian.Prin serviciul social Combat (omul stazii)
  a fost spalat .haine noi i sa intocmit un act de identitate pentru ca,nu avea si dus intr-un centru de plasament unde are toate
  conditiile de viata.N-o sa mai umble pe stazile Mangaliei. Acum ce o sa mai comentati? Multumim domnule primar

 13. marti combat era cum il stim noi…inseamna ca miercuri nea Combat a fost “cosmetizat” ??? da…ca se tot plimba prin fatza primariei si dadea urat la noua varuiala a cladirii…
  e bine ca este ajutat…dar cred ca mi bine o faceau printro internare intrun azil, camin, ceva de genul…ca si asa nu are unde sa doarma, sa manance, etc…stiti ca nea Combat dormea asta iarna intro masina parasita de pe varinata??? pe gerurile alea? cu ce il ajuta pe el un nou look?intro samptama o sa arate la fel ca inainte.

 14. ,,toarsu”Radu cum ii spui tu este pana una alta primarul ales Ca stati cu tunurile atintite si monitorizati n-ar fi o problema nefireasca si nici grava dar sa-i terfelesti familia, copiii, rudele…mi se pare deja la granita cu patologicul! Acum ce sa-ti spun , nu am monitorizat ce ai postat tu sau t persoane insa pot sa spun ca recunosc deja aroma campaniei electorale ce va sa vina si care nu e deloc una agreabila.Pot detecta la o simpla citire,diferenta dintre comment-urile politice ( destul de rasfirate si chiar usurele rau(!) si cele care privesc administratia publica locala destul de putin documentate si uneori chiar confuze! Pt. ca ai promisiunile electorale arhivate…..iti.doresc sanatate, bucurii si daca te pricepi catusi de putin la politica te intreb doar atat: tie ti-a adus Mos Gerila, Craciun sau cum s-o fi numit el chair toate cele solicitate in scrisorica?!? Abia astept raspunsul tau, sincer! Sa ai o seara frumoasa!

 15. Şi care-i problema dacă este primar ❓ Doar nu mi-a propus să-l pun în ramă şi să-l ţin agătat pe perete la vedere 😈 Oare nu singur a ales ca să stăm cu tunurile pe el ❓ Şi …nu trebuie să te pricepi la politică să-ţi dai seama de mitomania politicianului mioritic 😉 , deci nici a celui care este în discuţia noastră. Zic eu că… orişicât mă pricep ❗ nu plec de la zero atât la chestiuni de natură politică şi nici ce priveşte administraţia publică.
  M-am grăbit să-ţi răspund 😎 … după 16 ore, aşa cum îmi spune contorul commentului. N-am vrut să dezamăgesc 😆 😈

 16. Mai fratilor la ora asta Combat este cu acte in regula cazat intr-un centru de plasament ,urmeaza sa fie operat la ochi de cataracta,are toate conditiile de viata a unui om normal si asta numai la interventia primarului Radu Cristian prin Serviciul Social.

 17. Hai să răspund “obraznic” la această ştire “ultra modestă” şi care de fapt atârnă ca o bilă neagră !
  Dacă pentru a rezolva problema unei singure persoane au fost necesare 110-115 zile, mă gândesc cu groază cum vor putea fi rezolvate probleme comunităţii care sunt cu miile!
  De ce a fost necesară interveniţia primarul ?
  Nu avem un departament la primărie pentru probleme sociale ? Să-şi trimită funcţionarii acasă dacă sunt impotenţi în a-şi gestiona competenţele delegate !
  E trist dacă pentru chestiuni mărunte trebuie să intervină primarul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.