[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20121016radu.flv”]Inca o promisiune incalcata

6 COMENTARII

  1. Parca spunea ca ii da in git pe toti care au izolat blocurile cu material de 5 in loc de 10. Si-a luat partea deja ?

  2. Bhaaaa reabilitati-va singuri nu asteptati pomana de la stat . De asta nu merge nimic numai moca frate.Sa reabiliteze la unu care intradevar nu are are posibilitati asa inteleg acest ajutor dar la restul sa isi faca singuri frate. Faza cu geamuri si subsoluri ce treaba are primaria? Sa isi faca vere fiecare asociatie autogospodarire ca asa ii inveti prost pe oameni…….. ca apartamentele sunt proprietate persoanala iar asociatiile nu se mai numesc “Asociatii de locatari” ci “Asociatii de Proprietari” deci pomanageala deasta numai pe timpul lu` mitraliera era……. asa ca pune-ti mana si zbateti-va daca vreti ceva nu stati cu mana intinsa. O seara placuta!

  3. Asa gandeam la fel de prost ca tine dar m-a desteptat cineva. Izolarea si restul chestiilor e tot din banul nostru ca si primaria. Pomana e cand dai doar la o mica parte mereu si ii uiti pe ceilalti. Izolarea s-a facut indiferent de statut social. Noi platim taxe daca nu stiai. Sau tu nu platesti? Mana intinsa este aia la zahar si faina cu puiu lu Radu in sediul de campanie.

  4. daca reabilitam blocurile, de case cine se ocupa? si cei de la case platesc impozite ca si cei de la bloc.

  5. Mana care nu spune o poveste nu primeste nimic! Apropo cat te costa pe tine izolatia si socoteste cati ani ar trebui sa platesti impozit sa o acoperi? Intelegi ce vreau sa spun. Gandeste-te putin! Asta numai daca banii tai de pe impozit s-ar duce numai spre izolatie, in timp nu ai putea acoperi ca sun multi factori………. sper sa ma intelegi.

  6. Si taxele nu le platesti sa iti faca ceva primaria pe proprietatea ta.Platesti sa se faca ceva in oras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.