Primăria Mangalia a obținut finanțare pentru canalizare și asfaltare pe mai multe străzi din oraș

2
87

Primarul Mangaliei, Radu Cristian, a semnat, astăzi, contractul de finanțare guvernamentală, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), aferent obiectivelor de investiții: Alimentare cu Apă, Canalizare Menajeră și Canalizare Pluvială Cartier Dobrogea II și Sistematizare pe Verticală în cartierul Dobrogea II. În cadrul celor două proiecte, se vor efectua lucrări la trama stradală și la rețeaua de utilități publice, pe toate cele 15 străzi supuse modernizării: Str. Nicolae Grigorescu, Ion Mincu, Neagoe Basarab, Dimitrie Cantemir, Gheorghe Asachi, Costache Negrutzzi, Tudor Arghezi, Alexandru Macedonschi, Duiliu Zamfirescu, George Călinescu, George Bacovia, Octavian Goga, George Topârceanu, Constantin Brâncuși, Ion Budai Deleanu. Astfel, într-o primă etapă, va fi înființată rețeaua de alimentare cu apă, precum și rețeaua de canalizare menajeră și pluvială pe străzile menționate în proiect. Ulterior, se va interveni cu lucrări la trama stradală, prin amenajarea de trotuare și asfaltarea drumurilor, care în prezent sunt pietruite. ”După ani buni, acest cartier, dat în folosință fără utilități, de fostele administrații, intră în proces firesc de sistematizare, iar locuitorii pot să beneficieze de confort în zonele în care locuiesc. Sperăm că vom intra cu utilajele în teren cel târziu în toamnă, după parcurgerea etapelor legale de achiziție. Lucrări similare vor avea loc și în alte cartiere, imediat ce vom contracta alte finanțări europene sau guvernamentale”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian. El a precizat că, în prezent, se lucrează la plombări și asfaltări pe mai multe străzi din Mangalia, iar în perioada imediat următoare se va semna contractul de finanțare europeană pentru modernizarea stațiunii Saturn.

 

2 COMENTARII

  1. Bine ca v-ati dus in Dobrogea 2. Se terminara strazile fara canalizare de linga Varianta (9 Mai, Panduri, Virtejan) si trebuia sa faceti acolo, in Dobrogea 2. Primaria intii face canalizari, apa potabila, gaze, curent si APOI da autorizatii. Dar asta in alte tari.
    In Ro e invers. Niste scirbe.

  2. Finnantare guvernamentala!!!! Bani de furat pe rupte)))) Fonduri europene??? Proiecte europene n-avem domn primar?? Pai n-avem ca acolo trebe dat socoteala la fiecare banut cheltulit pe ce??? Pe cand banii statului…pusculita hotilor.
    Trai pe vatrai pe banii satului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.