Angajații Primăriei Municipiului Mangalia execută, în prezent, ample lucrări de igienizare a domeniului public, din oraș și stațiuni. Astfel, se intervine asupra tuturor spațiilor verzi din stațiuni, care sunt curățate de resturi vegetale, crengi uscate și alte deșeuri aruncate la întâmplare.

Lucrările de igienizare cuprind și toaletarea copacilor de pe aliniamentul stradal, precum și la cererea locuitorilor. Alte acțiuni de curățenie sunt executate, constant, în parcuri, scuarurile din sensurile giratorii de la nivelul orașului și spațiile verzi din jurul blocurilor, iar unde este cazul se vor ierbicida suprafețele verzi.

Intervențiile pe domeniul public se desfășoară, în fiecare zi, pentru a avea un oraș curat. Însă, din păcate, mai sunt și oameni răuvoitori, care nu întrețin curățenia și vandalizează mobilierul urban. Știu că, în această perioadă, avem în oraș foarte multe șantiere, care creează disconfort. Însă, proiectele noastre de modernizare a infrastructurii au coincis cu proiectul european de reabilitare a rețelei de apă și canalizare. Periodic, mă întâlnesc cu locuitorii orașului, acolo unde începem un proiect, ținând cont în primul rând de solicitările oamenilor. Încă o dată, ne cerem scuze pentru disconfortul creat de lucrări, dar altfel nu putem continua procesul de modernizare și extindere a cartierelor municipiului nostru“, a declarat primarul Radu Cristian.

Tot în această perioadă, continuă execuția lucrărilor pentru amenajarea parcărilor de reședință, pe strada Albatros, unde se vor înființa trotuare și platformă pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere. Alte lucrări de edificare a trotuarelor au loc pe strada Portului, iar ulterior pe străzile Arcului, Mihail Kogălniceanu și Delfinului, dar și în zona Liceului „Ion Bănescu”, unde se va amenaja o trecere de pietoni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.