Clubul de Cultură și Artă ”SOLTERIS” din Mangalia a fost, duminică, 26 februarie 2023, gazda unui eveniment în care scriitoarea Diana Dobrița Bîlea și-a prezentat cărțile publicate și totodată s-a arătat publicului în ipostazele care au lăsat amprenta pe volumele ajunse deja în mâinile cititorilor.

Diana Dobriţa BîleaAm fost primită cu atâta căldură la Mangalia, la Clubul Solteris, încât mi-e deja dor de oamenii pe care i-am întâlnit acolo. A fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea. Vă mulțumesc tuturor acelora care ați fost alături de mine și mulțumiri speciale doamnei scriitoare Emilia Dabu, președinta Clubului Solteris, care a organizat impecabil evenimentul. Mulțumesc mult prietenei și romancierei Dora Alina Romanescu, mulțumesc directorului Mangalia TV, Ionel Rugea. Mulțumesc, Adina Lozinschi, pentru răsfățul muzical. Mulțumesc directorului Editurii Ex Ponto, domnului Ovidiu Dunăreanu, și prietenilor mei Lidia Nicola și Adrian Nicola. Mulțumesc și lui Adi Carapcea, care a venit cu energia bună de pe pământul nașterii mele. Vă îmbrățișez pe toți, oameni frumoși!

Dora Alina Romanescu: ”Îi prevăd romancierei o carieră de succes în literatura dobrogeană şi cea naţională, este deja pe scara desăvârşirii. În calitate de critic literar, Diana Dobriţa Bîlea este specială, în cronicile sale intuieşte fiorul tainic, sentimentele, trăirile autorilor, pe care aceştia doresc să le transmită cititorilor. Diana construieşte în critica literară fraze cu o deosebită fineţe şi sensibilitate care îndeamnă la o lectură plăcută şi reconfortantă”.

Romanciera s-a întrecut pe sine prin sensibilitatea, sinceritatea, frumuseţea cu care şi-a prezentat câteva din tainele care au adus-o în lumea minunată a cuvintelor. Cu sufletul încărcat de emoţie şi-a prezentat, rând pe rând romanele publicate şi taina care i-a deschis mintea şi sufletul pentru a scrie acele minunate capodopere.

Diana a avut parte de un auditoriu numeros, în sală fiind persoane de toate vârstele. Au ascultat-o cu sufletul la gură iar aplauzele furtunoase i-au răsplătit talentul, munca, frumuseţea sufletului. Un aspect nespus de îmbucurător şi de apreciat a fost faptul că toate persoanele prezente s-au aşezat la rând, nu cu o carte ci cu două, sau mai multe pentru a primi autografe de la distinsa romancieră. Cu inima plină de bucurie pot să afirm: Cartea rămâne mereu un balsam special pentru minte şi suflet!

Felicitări poetei Emilia Dabu pentru iniţiativă, pentru documentarea amplă cu care a prezentat-o pe romanciera Diana Dobriţa Bîlea!

Felicitări romancierei pentru atmosfera încărcată de emoţie şi frumuseţe pe care a creat-o în discursul său, de la primul până la ultimul cuvânt!

Mulţumesc prietenelor mele care au răspuns invitaţiei de a o cunoaşte pe scriitoarea Diana Dobriţa Bîlea. Fiecare clipă petrecută la acest eveniment a fost învăluită în frumuseţe pentru minte şi suflet.

Doresc ca primăvara care vine să vă aducă tuturor în dar tot ce este mai bun: sănătate, fericire, împlinirea dorinţelor şi multă iubire! Dumnezeu să ne umple sufletele cu linişte, armonie, binecuvântări cereşti, speranţa că vom avea o primăvară plină de frumos şi mai ales pace deplină pe pământ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.