sanatoriuSanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia, bun de plată! Unitatea medicală a fost obligată la plata unei sume exorbitante, către o societate din Râmnicu Vâlcea, în urma unei colaborări ce s-a încheiat, deloc amiabil, în 2011. Astfel, SBRM a fost obligat de Tribunalul Constanţa la plata sumei de aproximativ 800.000 lei, reprezentând lucrări executate şi penalităţi întârziere, dar şi suma de 200.000 euro, cu titlu de daune morale. Decizia magistraţilor este definitivă! În aceste condiţii, activitatea unităţii medicale ar putea fi blocată!

SC Termosystem Services TSS SRL din Râmnicu Vâlcea are ca obiect de activitate instalaţii termice. A început colaborarea cu Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia la 21 august 2008, în baza unui contract de proiectare şi execuţie a proiectului de reabilitarea a sistemului de producere a energiei termice prin utilizarea surselor de energie termică regenerabilă, a cărui valoare a fost de 786.560 euro.

La acea dată, unitatea medicală era condusă de Laura Condur, fina lui Zanfir Iorguş. În anul 2011, deşi contractul nu ajunsese la final, a fost reziliat, la cererea directorului Condur, însă aceasta susţine că… nu a reziliat nici un contract!! Una peste alta, decizia nu a fost deloc pe placul reprezentanţilor societăţii, mai ales că nu au fost remuneraţi pentru serviciile prestate, fapt pentru care şi-au căutat dreptatea în instanţă, solicitând plata pentru lucrările executate, penalităţi de întârziere, dar şi daune morale pentru nerespectarea contractului. Acţiunea a fost depusă la Tribunalul Constanţa în ianuarie 2012.

Articol integral: Replica Online

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.