[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120216prefect.flv”]Prefectul despre situatia termoficarii de la Mangalia

14 COMENTARII

  1. Ai gasit tu solutia azi 15 februarie.Esti hilar!Am senzatia ca nu vreti de fapt nici unii dintre voiPDL,USL sa rezolvati situatia.A incercat omul asta dar nu va sinchisiti sa-i acordati nici un fel de sprijin,ba mai mult incercati sa-i atribuiti vina pentru intrega perioada din iarna in care am stat in frig.Ati solicitat vreodata verificarea si retragerea licentei la ANRSC? Nu!Pentru ca nu aveti interesul domnilor sa opriti aceasta afacere murdara.

  2. Cu ce pret d-le prefect a-ti gasit solutia?! 235 lei pentru 6 zile cite maxim 12 ore caldura furnizata? 5 miliarde au ajuns 15 ore… Acolo se fac hotii pe fata. Nu ne mai aburiti atita ca nu suntem inapoiati mintal ce dracu!!!!

  3. mai bine fara caldura …. si asa platim destul la enel… de ce sa platim bami degeaba pentru un serviciu prost ursacului si ma stiu eu cui?? urmeaza marea debransare…. ce o sa faceti cu centralele modernizate???? multa bafta!!!

  4. MANGALIA TV rezulatul lacea facut domnul filimon nu il stiti?la primit in audinenta priministru nu la primit?ca tot nu inteleg daca sunt cei 15 miliarde alocate ce face pe acolo?

  5. dom prefect:de 3 luni stam in frig si nati miscat un deget.credeti ca nu mai putem sa stam o luna dar sa se rezolve ceva pentru la anu?noi va multumim frumos pentru efortul care nu lati facut pentru noi si tineti aproape ca o sa va votam pentru orice functie o sa candidati.

  6. La pretul asta sa te-ncalzesti matale d-le prefect.ori trec banuti si pe la PDL?trebuie verificat de asociatii pretul de productie a unei GC.De aici pleaca toata hotia.ce a facut Ct si anume 143litr./Gc este fals in inscrisuri si politia stie asta,dar nu face nimic deoarece ar trebui sa-l inchida pe Nikitas pt o bucata mai lunga de timp.Centralele astea nu consuma mai mult de 90-95litri/GC.DE….Nikitas e fiu de senator PDL,credeti ca prefectul nu stie asta?!Sa te vedem Nea Filimoane faci ceva si cu pretul ,ca pana la urma poate pana la Pasti reusesti,cand or fi 18-20 Gr. afara.

  7. Ma bufnea si risul.in Brasov le-au crescut facturile cu 30% si au ajuns sa plateasca pe luna Ian.220lei pt. un ap.cu 2 camere.noi platim mai mult doar pt.11 zile, iar la Brasov ce temperaturi au fost.Bine, noi nu avem CET, insa nici asa hotie pe fata.

  8. s-o tina filimon tot asa ca se vede ca incearca sa rezolve problema. tot e bine daca rezilieaza contractul cu hotii de la callatis therm si sa treaca termoficarea in ograda primariei, asa nu o sa mai avem nici preturi astronomice la gcal si nici probleme de genul: “nu ne da primaria bani nu dam caldura ca noi suntem callatis therm si santajam mangalia, pt ca putem.”

  9. don prefect ia mai dute si mata la pucarie esti cu nemernicii tai acolitii din pdl ce te xxx nu ai miscat un deget pentru mangalia du te de emigeaza in siberia si tu esti un mare hot vezi ti de treaba ta la c_ta nu ti baga nasul ala si asa mare unde nu ti fierbe oala stai cumintel ca vine si vremea ta la pucarie palazu la puscarie . . .

  10. Joooossss Calatis Term…Ne-au nenorocit casele si sanatatea…si mai trimit si facturi umflate fara sa fi avut caldura …niste javre penale…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.