Polonia da lovitura gazelor de sist in propria tara

2
79

    no-frackingPolonia este tara cea mai vehementa in privinta gazelor de sist. Putem spune din aversiunea istorica fata de Rusia, Polonia isi doreste o independenta totala a gazelor. Polonia a facut campanie masiva pentru extractiile gazelor de sist prin fracturare hidraulica, prin intermediul  euro deputatilor . In Polonia se anuntau cele mai mari rezerve a gazelor de sist.

    In afara de motivele ecologice pe care le stiti deja, putem discuta si pe motivatia celor care vor gaze de sist din interese economice. Daca Romania a dat aviz extractiilor, cu taxarea gazelor in procent de doar 4 %, Polonia a pus o taxa de 80%. Revenind totusi la ceea ce este important, pe viata nu se poate pune pret. Am invocat motivul economic totusi, pentru a demonstra tuturor ca statul roman nu reprezinta interesele cetatenilor, nici la nivel economic, nici la nivel de sanatate publica. Concluziile le puteti trage dumneavoastra.

 

2 COMENTARII

  1. alo!de unde 4 la suta?ca ,,mai marii”nostri spun ca nu s-a discutat nimic in privinta asta(peste 5-7 ani parca).sau iar ne iau de,,pacalici”.

  2. Ponta a daramat guvernul MRU cu acest subiect ,,gazele de sist” si acum vine cu ideea ca vezi doamne noi romanii trebuie sa devenim indepegenti energetic , ma refer la gaze , fata de rusi ! Eu l-as intreba pe d-l Ponta : de cand avem noi romanii o firma numita Chevron care sa exploateze gaze ? Mai mult ca sigur vom ajunge sa cumparam gaze de la americani precum benzina din petrolul nostru de la austrieci la preturi impuse de UE , credeti ca daca suntem romani si gazele sunt ale noastre vor scade accizele ? Praf in ochi , timpul ne-va da dreptate mai mult ca sigur !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.