[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130523hot.mp4″]

9 COMENTARII

  1. Nu erau inarmati cu cutite?Este a 5 tentativa de spargere pe strada Generala Boerescu,si nu Dragalina.Hotii nu sunt din Mangalia sunt din imprejurimi.Cum prevenim spargerile?Ne facem singuri dreptate sau Politia si Jandarmeria vor patrula pe strazi ?

  2. In astfel de situatii , legea protejeaza infractorul , fiind interzisa publicarea fotografiei acestuia .Fiind minor , e deja in libertate , iar urmatoarea victima poate fi oricare dintre noi .

  3. trebuie sa ne facem siguri dreptate(asta daca ii prindem in casele noastre)politia mang nu isi face datoria.dau vina pe judecatori.au fel si fel de motive.pt ei nu este un pericol public daca sparg case sau masini asa k judecatorul nu ia in considerare aceste fapte minore.aceasta explicatie mi-a dat-o mie politia.mie mi-au spart masina in fata casei.cineva a vazut infractorul stia unde locuieste.am dus politia la usa infractorului dar in seara resp nu au actionat pe motiv ca nu aveau mandat.

  4. Pai ai procedat gresit. Sticla cu benzina pe sub pragul usii si… a doua oara sigur nu mai facea

  5. specialistilor. sunt 60 de politisti(politia nationala)in Mangalia( adica judiciar, criminalistica economic circulatie ordine publica si pol. rurala etc) asigurati voi ordinea si linistea publica cu atati oameni.

  6. Bine ma militianule ca te plangi. Ce faci la munca? Te ocupi de firmele proprii sau de manevre prin oras? Am vazut noi ce face militia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.