Podul mobil s-a defectat
A venit ARDO si la reparat.

A facut unul mai solid
Pe care Tusac la platit.

Factura 65/02.05.2012 in valoare de 74.779,92 lei (TVA inclusa), pentru lucrarea ” REPARATIE POD MOBIL CONFORM COMANDA 32/06.04.2012″ – executant SC ARDO CONSTRUCT SRL.

Ardo Construc

6 COMENTARII

  1. Nu am auzit sa mai fi fost in folosinta acel pod…adica sa se dea la o parte sa treaca vaporase pe acolo. ce sa repare la el?
    ???aceeasi manevra ca la curatenia insulei ???

  2. va zic eu ce s-a reparat.s-au pus 2 bucati de tabla si s-au sudat peste 2 guri de acces.s-a vopsit putin.si au turnat putin ciment undeva langaniste scari.era o gaura mai mare acolo.socotiti si voi.probabil dak imi dadea 4000 ron.lucrarea asta o faceam eu

  3. Până la puşcărie mai este vreme de trecut destulă. Cât fuse primar a făcut curul mare, i a plăcut şi zice că mai vrea odată. Dacă şi vouă dragi alegători va plăcut, mai staţi odată…cu ştampila pe el. Sau mai bine să-l lăsăm să plece de unde a venit, cu naş cu tot.

  4. bani pt campanii electorale…alta explicatie nu gasesc in acest moment.
    unii baga mana in fondurile primariei ca sa ramana pe functii…alti scot din buzunar ca or sa ajunga la fondurile primariei si se gandesc ca or sa scoata si dobanda :)) toti viseaza, unul i se indeplineste.
    Cine o fi ? dupa 10iunie aflam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.