Firma Progresiv Activ SRL a facturat ADPP Mangalia lucrarea “SITUATIE DE PLATA FANIOANE CONFORM COMANDANR.40/25.04.2012” in valoare de 54.212,80 lei (TVA inclus) – factura 476/02.05.2012.

De ce am avut nevoie de fanioane: doar primarul Tusac ne poate spune

7 COMENTARII

  1. oaaaaa..ce de culori….nu-mi vine sa cred..mda pacat ca sunt daltonist…este ceva rosu acolo????fanioane,lampioane,auuuuu viata meaaaaaaaaa…cat au costat???pura curiozitate,,feminina,,as zice!

  2. Alb cu roşu pe jos, la fel şi pe sus, numele proştilor pe toate gardurile şi pe toţi pereţii, afişare ostentativă, bun simţ ioc !
    Ooo Mangalia, vai de mama ta cum ai ajuns.

  3. steaguri in oras, blocuri izolate, caldura si apa calda la pret urias fara de restul tarii, etc…ce mai conteaza bani aruncati pe campanii electorale, astea sunt ce stim noi…or mai fi si alte lucrari de care nici nu stim :)) POATE, ca doar traim in tara tuturor posibilitatilor…USA sia perdut de mult acest titlu, mai ales dupa 11.09.

  4. Nu este vorba doar de faptul ca avem orasul in 2 culori (alb-rosu) , haideti sa ne gandim din buzunarul cui s-au dat banii…cica vreo 15.000 euro….avem altele mult mai importante, uitati-va de exemplu cati caini sunt in oras, ti-e frica sa treci pe langa ei…nu-i vede nimeni…asta este un exemplu, sigur sunt altele mult mai grave! Cica, vin gazele! super tare! haideti sa vedem si la ce pret, doar ne-am obisnuit sa avem cele mai mari costuri …vai de mama noastra!!!….

  5. Tusac a găsit rezolvarea problemei maidanezilor: îi vopseşte alb cu roşu şi îi face membri de partid. Ăştia (membrii de partid) se mănâncă între ei şi aşa scăpăm de pacoste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.