• Pregătirile au intrat în linie dreaptă: au mai rămas 4 zile până la Concertul Europa FM de pe plaja dintre Venus şi Saturn.
  • Concertul începe la ora 20:00 iar intrarea este liberă!
  • Este pentru prima dată când Holograf, Ştefan Bănică, Horia Brenciu, Loredana şi Direcţia 5 vor urca pe aceeaşi scenă.

 

Bucureşti/ 25.07.2012:  Pregătirile pentru mega-concertul Europa FM Live pe Plajă din 29 iulie au intrat în linie dreaptă! Mai sunt 4 zile până când pe scena de pe plaja dintre Saturn şi Venus vor urca unele dintre cele mai mari nume ale muzicii româneşti: Ştefan Bănică, Loredana, Holograf, Horia Brenciu şi Direcţia 5!

Se anunţă a fi un concert incendiar, la care vor participa peste 30 de mii de persoane! Spectatorii vor avea parte de numeroase surprize… pentru că vara… nu se doarme! – promit organizatorii.

Emoţiile sunt mari! Vedetele au început deja pregătirile! Ştefan Bănică va cânta – pentru prima dată – live, pe scenă, cel mai nou single al său – „Nu e prea târziu”, dar şi „majoritatea pieselor pe care publicul vrea să le audă”, promite artistul. Cât despre noua sa piesă Nu e prea târziu”, Ştefan Bănică a declarat, astăzi, în direct la Europa FM, în emisiunea Europa Express a lui George Zafiu, că este o piesă din genul  „Poveste”, cu un sound de chitară aparte. „Sper să fie pe placul oamenilora spus Ştefan Bănică. El a dat astăzi şi un backstage pass pentru un fan norocos, care a sunat primul la radio şi care va putea, astfel, să îşi cunoască idolul, la mare, la Concertul Europa FM.

Holograf cântă, pe 29 iulie, în formula care a făcut istorie – împreună cu chitaristul Nuţu Olteanu, revenit din Suedia special pentru acest concert, iar Direcţia 5 promite un concert în forţă! „Vom cânta în mod sigur cântece de pe discul nostru nou Electric Love Story, pe care nu le-am cântat niciodată în public” a dezvăluit Marian Ionescu. Direcţia 5 îşi prezintă pe scena Europa FM de pe plajă şi noul single – „O fată ca ea”, interpretat de Toni Şeicărescu şi Cristi Enache.

Horia Brenciu şi Loredana promit, de asemenea, un show de zile mari!

Loredana se declară convinsă că va fi un concert de pomină şi mărturiseşte că nu a mai cântat pe o scenă pe plajă de mult timp. „Nimic nu se compară cu un concert pe plajă, asta e clar. Este…visul unei nopţi de vară” afirmă Loredana.

MC-ul Concertului Europa FM Live pe Plajă, din 29 iulie este George Zafiu, realizatorul emisiunii Europa Express de la Europa FM. „Evenimentul de pe plaja dintre Venus şi Saturn va arăta că suntem o comunitate imensă, sub aceeaşi umbrelă: umbrela Europa FM!” – a spus vedeta Europa FM.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia şi vine ca o continuare a seriei de concerte din Garajul Europa FM, care a adunat, timp de mai bine de un an, 29 de trupe şi artişti. Garajul Europa FM revine, în septembrie, cu noi concerte live.

Despre Europa FM – un radio de milioane de români.

Europa FM este primul post privat din România, cu acoperire naţională în FM. Anul acesta, în data de 26 mai, radioul a sărbătorit 12 ani de existenţă.

Europa FM a primit titlul de – Cel mai de încredere post de radio –  timp de şapte ani la rând în clasamentul Trusted Brands, iar cele mai recente sondaje realizate de Asociaţia pentru Radio Audienţă confirmă că Europa FM este postul de radio alături de care românii petrec cel mai mult timp pe parcursul unei zile. Peste 1.600.000 de ascultători aleg să păstreze zilnic frecvenţele Europa FM, pentru cea mai bună muzică din ’80 până azi şi pentru ştirile care contează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.