Patrule mixte împotriva hoţilor de fier vechi, la Mangalia

8
73

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a avut, luni, 11 februarie, o întâlnire cu reprezentanţii Poliţiei Naţionale, Poliţiei Locale şi cei ai Jandarmeriei pentru a discuta despre măsurile de stopare a furturilor de fier vechi, pe teritoriul administrativ al localităţii. Ca urmare a creşterii numărului acestui gen de infracţiuni, comise atât în oraş, cât şi în staţiuni, s-a stabilit înfiinţarea unor patrule mixte, cu scopul de a preîntâmpina şi descuraja  furturile de fier vechi. Echipajele vor fi formate din reprezentanţi ai Poliţiei Naţionale, poliţişti locali şi jandarmi, care vor patrula în Mangalia şi staţiuni, pe zone de competenţe, în baza unui plan de măsuri specifice acestei activităţi. Primarul Mangaliei face apel la cetăţenii oraşului să nu fie îngăduitori cu rău-făcătorii şi să aducă la cunoştinţa organelor competente orice formă de încălcare a legii, pe raza municipiului. “Nu voi tolera acţiunile acelor cetăţeni ai oraşului care nu ne fac deloc cinste şi săvârşesc tot felul de fărădelegi, în loc să muncească. În timp ce alţi concitadini îşi câştigă existenţa în mod cinstit, această categorie de oameni sfidează orice normă a moralităţii şi bunului simţ”, a precizat edilul Cristian Radu.

capac beton

8 COMENTARII

 1. Teoretic se merge pe drumul cel bun, dar ma indoiesc de rezultate.
  In primul rand politia locala mai mult incurca decat sa ajute. Daca s-ar vrea cu adevarat sa avem ordine si siguranta pe strazi, s-ar renunta la politia locala. Banii cheltuiti cu acestia ar merge la intarirea efectivelor si dotarii politiei nationale. Bineanteles ca ar trebui sa fie si remunerati corespunzator, iar daca nu-si fac treaba corespunzator, sanctiunile sa fie drastice, conform legilor. (De fapt Romania are legi in majoritate bune, numai ca nu se respecta.)
  Apoi ar trebui o mai buna colaborare intre Politie, Procuratura si justitie. Degeaba il prinde Politia pe infractor daca justitia e blanda cu cine nu trebuie, daca nu se tine cont de parerea celor ce au operat arestarile.

 2. cine are curiozitatea ,sa vina sa-i vada pe vigilentii politisti nationali,internationali, zonali, locali, frontieristi, jandarmi si firmele de badigarji, cum stau linistiti si cuminti ,la intersectia bd. 1 dec. cu mircea, in fatza vilelor mapn.
  si stimati redactori, daca vedeti vreun conducator auto, semnalizand la dreapta sau stanga, cand vigilentii sunt acolo, dati-l la televizor ,la rubrica ”asa da” :)))

 3. domnule primar, de ce nu ascultati si parerea unora,merge-ti pe strada garii, la familia argintaru, ia vede-ti ce are el in curte, nu are absolut nici un fel de acte pentru fiare, dar toata noaptea ne zapaceste cu galagia , noapte de noapte sunt numai persoane dubioase cu carute si masini la el la poarta

 4. din cati subordonati aveti, trimiteti unu cu un capac la fiecare centru de colectare si urmariti care cumpara, si apoi face-ti ce stiti mai bine cu acel centru sipatron.. sa plateasca conform legilor…sa fim serioasi k nu toti colectorii sunt mana in mana cu acei hoti,incercatii toti fierari si care face nereguli sa fie inchisi si bagati la puscarie.

 5. Nu mai suport cand vad atata nelegiuire.Proprietara de ap. zis somera, ptr ca nu-i place munca, traieste in concubinaj bine mersi cu un pensionar aciuat, primeste subventie 100% si mai creste si un caine ce-l lasa sa-si faca mizeria pe scari, mahalagioaica de mana1, parca la ce-i cu animale ati spus ca nu beneficiaza ? De ce sa beneficieze B2.

 6. @ locatar nemultumit ! Persoana despre care vorbesti nu e singura de acest fel, dar e si vina noastra ca-i toleram.
  Dupa cum vad, scrii sub anonimat si nici numele sau adresa celei in cauza nu-l dai. Te-as intreba: Ai facut vre-o reclamatie scrisa ? (vorbele nu conteaza, nu se iau in seama) Unitiva cativa vecini si faceti o plangere comuna. Eu am chemat politia pentru un vecin cu caini galagiosi, dar nu m-a sustinut nici un vecin si a ramas ca-n tren…
  Concluzia: Nu suntem uniti si putini au curajul sa ia atitudine si isi bat joc de noi cateva persoane tupeiste (ca sa nu spun nesimtite desi asa sunt).

 7. Cucule ia atitudine si nu te mai da viteaz din spatele monitorului ! Cate reclamatii scrise ai facut, cu ce ai ajutat politia, nationala, locala sau organele care ar trebui sa iti asigure linistea si somnul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.