Părinții și copiii „vânează” premii toată Luna Copilului, în Goana după Itsy Bitsy Tokens, la City Park Mall

0
547

Constanța, 17 maiÎn perioada 17 mai – 28 iunie, City Park Mall și Itsy Bitsy celebrează Luna Copilului și devin parteneri de joacă în super-vânătoarea de premii “Goana după Itsy Bitsy Tokens”. Astfel, fiecare vizită săptămânală la mall devine o aventură distractivă pentru cei mici și părinții lor. Cei care stau cu ochii pe QR codurile de campanie amplasate în incinta centrului comercial pot debloca token-uri ascunse în jocuri și câștiga premii surpriză săptămânale garantate, iar cumpărăturile în familie de minimum 200 lei îi înscriu în stragerea la sorți pentru Marele Token final în valoare de 4500 lei.

Premii săptămânale garantate

Pentru a intra în posesia premiului săptămânal, tot ce trebuie să facă e să caute QR-ul codul de campanie, să îl scaneze gratuit cu telefonul și să deblocheze jocul săptămânii numai bun de luat și încercat acasă. Iar pe cei care descoperă TOKEN-ul ascuns în video și merg cu el la Info Desk, îi așteaptă premiile surpriză garantate constând seturi Lego, cărți și brățări Itsy Bitsy dar și celebrele jocuri „Piticot” și „Nu te supăra frate” Noriel.

Goana după Marele Token

Și surprizele nu se opresc aici. Întreaga familie poate câștiga marele Token în valoare de 4500 lei. Așadar, cumpărăturile în familie în valoare de minimum 200 de lei oferă șansa de a intra în tombola pentru marele premiu – vouchere de cumpărături cadou în valoare de 4500 de lei valabile în magazinele ce se regăsesc aici: https://city-park.ro/voucher/  și o experiență virtuală cu personajele Itsy Bitsy, eveniment comunicat prin ZOOM.

Măsuri sporite de protecție în mall

City Park Mall controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială recomandată de autorități pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.