SONY DSCSONY DSCSurprinzator cum a fost rezolvata in Mangalia problama parcarilor. Cu bidineaua ! Asa zisele locuri de parcare sunt trasate pana in curba, o invitatie, o instigare la incalcarea legii. Asta nu ar fi singura problema, genul asta de rezolvare a parcarilor o poate face si …… un copil cu creta. Ar fi culmea ca marea solutie a problemei parcarilor sa fi costat mult, caci stim ca reteta originala marca Udrea valora destul.

10 COMENTARII

 1. Daaa ! Astea par a fi imagini de pe Oituz, dar sunt si alte zone, inclusiv pe bulevardul 1 Decembrie. Si chiar si asa, cu aceste cateva “locuri de parcare” improprii, care oricum erau ocupate si fara trasaj, tot nu s-a rezolvat nimic. Asta e doar praf in ochii contribuabilului, sa demonstreze ca ii preocupa problema si sa mai sifoneze niste bani (pentru consultantza, depistarea locurilor, trasajul…) Am o curiozitate: a carui consilier local e firma ce a papat banii, si cati ?

 2. stiti bine ca Iorgusi a dat toate locurile ptr. garaje, nu vede-ti si la primarie se parcheaza pe colt, ca-i Maganu, Georgescu ori… asta este. Inainte la colt se vindea seminte, Acum pepeni! – CINE VINDEA seminte ?

 3. si daca Mangalia este plina de parcari legale, pe toate strazile, unde trebuie sa parchezi ca sa-ti puna aia caracatita la roti?
  :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
  mi-e mila de firma aia care a dat spaga si va fi falimentara !

 4. este pe langa cel mai urat lucru pe care putea sa-l faca primarul asta care nu stie ce-i cu el, si ilegal,alea nu sunt marcaje rutiere alea sunt desene pe asfalt,populatia de acolo chiar nu-si da seama ca e furata de banii publici cu nerusinare?sa le explice cineva tiganilor din primarie ca nu asta se face cu banii populatiei

 5. Pana cand popprul din Mangalia
  O soar spune Pe net ,
  Si nu parade Pe strada
  Visavi primaria
  Si a bloca intrare Si esire din managalia
  Caini latra Si hotii din primariea fura
  Pdl
  Udrea ,cocos,blejnar ,basescu ,
  Fratele lui basescu , consilu Mangalia .
  Si popprul ….Jefuit .

 6. ALO ! Politia,… militia locala !…
  Ce faceti ma tablagiilor ? Dormiti in haina statului ?
  De ce nu sanctionati pe “nataraul care a facut parcari in curba si sa-l puneti sa stearga linia de acolo ?
  In caz de accident sunteti complici, prin neimplicare…

 7. Se implica de mama focului politia nationala , locala nu mai are nimik de facut. Ha ha ha. La saritura in lungime se implica , ce credeati , alea sunt marcajede sarit in lungime sa invatati sa sariti la cap.

 8. deci…dungile de pe carosabil au fost facute pt.ca toti meltenii analfabeti sa-si parcheze masinile(tx,b,si nu numai)paralel cu bordura.in mangalia a inflorit aruncarea masinii pe marginea carosabilului in orice pozitie numai paralel cu bordura nu.ca sa nu par nedrept,mai sunt unii care parcheaza paralel cu bordura dar la 2 metri de ea fiind incomodat de o alta masina parcata acolo inaintea lui.

 9. SCANDAL nu plange firma de “caracatitat”vor avea suficient de lucru.pe 1 decembrie cand mergi spre iesirea din oras,de la staia de autobuz toate masinile sunt parcate(de cand cu dungile)paralel cu bordura;pe partea opusa…nu aia fiind mai smecheri;se … pe ele de dungi,deci sa le puna caracatita ca merita.in zona petrom aceeasi problema.

 10. Melene esti prost rau. Vad ca esti cel care a desenat cu creta dungile sau esti din trupa de lingai ai lui Radu. Explicatia ta a parcarilor este inutila. Dar prosti sunteti cand faceti parcari in curba. Mai prost esti cand comentezi ca sa vedem ca esti prost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.