SONY DSCDupa cum stiti evenimentele culturale reale nu au loc in administratia locala, scuza fiind bugetul. In schimb au gasit o modalitate sa ne ofere cultura cu SALAM ! La Venus, unde trebuia sa vedem intreceri sportive, se organizeaza spectacole neanuntate, nepromovate cu ……. SALAM ! Se pare ca vor mai fi cateva surprize pe care le vom afla doar daca mergem la “ARENA” sa citim afisele de pe gard. Consilierii au votat orbeste si acum sunt aruncate cateva evenimente neanuntate pentru a bifa calendarul de evenimente. Si ce evenimente, unde am zarit cate 20 de persoane, majoritatea minori, la Festivalul Berii si inca mai asteptam sa vedem trupa Parazitii a caror nume a fost folosit pentru prostime.

Lupii baaaa !!

8 COMENTARII

 1. Primaria a instituit taxe foarte mari ,,,pana si de functionare-de orice de fapt….ce face cu bani ??? Votati in continuare lipitoarea Cristian Radu.

 2. TVM nu au votat orbeste ci doar au facut pe prostii…stiau ce si cum voteaza foooarte bine. Atatea minciuni si prostie nu am vazut cat iorgus si tusac la un loc in ultimul an.

 3. Iorgus fura din bunul obstesc …. Tusac la fel…
  ASta in schimb baga banii adinc in buzunarele noastre…
  A vazut careva vreun bon fiscal la vreo taraba cu porumb sau la vreun vinzator de pepene ?
  Nu daca i s-a dat…. daca sunt dotate !!!
  Ar putea careva sa anunte garda sus despre toate astea ??
  UPS …am uitat… USL a desfiintat Garda Fincanciara…

 4. Eu am votat Cristian pentru ca i-ati facut voi lobby aici la Mangalia tv.
  Sa inteleg ca m-ati indrumat gresit ??

 5. Daca stiti sa scrieti lobby invatati sa scrieti si adevarul …. Noi nu ne simtim ciobani si nu am indrumat oile la vot, in Mangalia fiecare a votat in cunostinta de cauza. Daca simtiti ca ati fost dusa la vot … beeeeeee

 6. Si eu am votat Radu Cristian, in turul II, dar recunosc ca desi nu eram convins ca e ceea ce ne trebuie, (fost sef al garzii, ha!), am sperat totusi… Oricum nu aveam pe cine. De Tusac si Iorgus ma saturasem, iar altul care ? Am vrut sa-l sustin pe inginerul Cotlet, cel cu campania “FARA CULORI”, dar desi a inceput promitator, ulterior am avut impresia ca a renuntat si-a schimbat si afisele si nu a mai mers cu campania pana la capat.
  Pacat ! Ne-am furat-o si cu Radu, cum ne-am furat-o cu USL-ul, cu Ponta care a facut pactul cu diavolul (coabitarea) si continua politica diavolului, ba chiar o intareste desi nu recunoaste.

 7. Imi cer scuze pentru comentariul (electoral) de mai sus. Nu-si avea locul aici, dar m-au provocat comentariile celorlalti si nu m-am putut abtine.
  In articol este de fapt vorba de ceea ce au votat consilierii locali la sedinte. Asa e, am fost si eu la vre-o doua, iar pe restul le-am urmarit pe Mangalia.Tv si am vazut cum se voteaza. Chiar daca mai comenteaza cate unu, in final ridica toti mana si iese unanimitate. Foarte rar sunt voturi impotriva, mai ales cand, ca si in cazul de fata “beneficiarul” este unul dintre ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.