Pe 28 februarie, la ora 21.00, ora Romaniei, Papa Benedict al XVI-lea va demisiona oficial. Anuntul a fost facut astazi de purtătorul de cuvânt Federico Lombardi citand si din declaratia Papei:

După ce mi-am analizat conştiinţa în faţa Domnului, în diverse rânduri, am ajuns la certitudinea că forţele mele, din cauza vârstei mele avansate, nu mai sunt apte pentru exercitarea într-un mod adecvat a ministerului petrinian“.

2 COMENTARII

 1. Internetul asta…
  Demisia Papei Ratzinger si ereditatea Cancelarului Merkel – 2 germani.

  Pe un site german a apărut povestea naşterii cancelarului Angela Merkel. Declaratia unui cercetător german nazist, Karl Klauberg: Gretl Braun, sora Evei Braun, este mama Angelei Merkel!!!
  Ceea ce voi scrie acum, ii va soca pe unii cititori care nu au stiut acest lucru, dar in acelasi timp ii va face sa inteleaga ce se intampla in lume, cu Uniunea Europeana, cu centralizarea puterii, cu fascismul ascuns mascat intr-o forma democratica.
  Angela Merkel s-a născut în DDR, porțiunea Comunista din Germania, în 1954.
  Biografia ei spune că s-a născut pe 17 iulie 1954, și că ea este fiica unui pastor luteran est-german devotat bisericii. Recent, cu toate acestea, arhivele secrete sovietice dezvăluie o cu totul altă poveste.
  Fisierele Stasi ale RDG (Republica Democrata Germana) indică faptul că ea a fost nascuta pe 20 aprilie 1954, precum și detalii cu privire la nașterea ei care au fost incluse în evidențele Dr. Karl Klauberg, unul dintre medicii naziști condamnați la moarte, de către instanțele judecătorești sovietice și închis.
  Când mai târziu a fost recunoscut ca un om de stiinta genial, el a fost eliberat după șapte ani și a fost recunoscut ca tatal inseminarii artificiale.
  Sovieticii au fost cu adevarat intrigati când au descoperit ca dr. Klauberg a păstrat mostre congelate de sperma a lui Adolf Hitler. Illuminatii au decis să încerce să producă un copil din sperma lui Hitler. Dr. Klauberg a adus apoi pe sora Evei Braun (soția lui Hitler), al cărui nume a fost Gretl, in Germania de Est, si a inseminat-o artificial. Rezultatul experimentului; nu a produs un fiu biologic al lui Hitler, ci o fiică.
  Uimitoare este si o coincidenta: Adolf Hitler s-a nascut pe 20 aprilie 1889, și Angela Merkel, a fost nascuta pe 20 aprilie 1954. (20 aprilie este cu 11 zile inainte de Sabat sau sarbatoarea druidica Baltane.)
  Angela a devenit un custode al Bisericii Catolice, dincolo de legăturile sale cu Germania de Est si Biserica Luterana. Odată ce un german, Papa, ar lua tronul Romei, Angela Merkel a fost creata pentru a lua, de asemenea, poziția tatălui ei biologic – cancelar german.
  Pe 20 aprilie 2005, nazistul Joseph Ratzinger a devenit Papa Benedict al XVI-lea, exact în ziua de naștere a lui Adolf Hitler si a Angelei (evident ca e tot o coincidenta !!!).
  Apoi, pe 22 noiembrie 2005, fiica biologică a lui Hitler, Angela Merkel, a fost aleasa cancelar al Germaniei (alta coincidenta!!!). Ziua alegerilor, 22 noiembrie, a fost aniversarea publicării “Originea speciilor a lui Charles Darwin.
  Etimologia numelui lui Hitler relevă că numele înseamnă un cioban, care locuiește într-o colibă. Numele Adolf înseamnă lup nobil. Astfel, numele său combinat indică faptul că el a fost Păstorul Wolf, sau păstor fals.
  Destul de ciudat, Papa Ratzinger, Papa Benedict, are, de asemenea, titlul de păstor al Bisericii, și din moment ce el a preluat mandatul, Biserica Romano-Catolică a avut un ciobanesc german. De altfel, e o coincidenta, fara indoiala, si faptul că rasa de câine seamănă cu un lup. Știm de asemenea că Adolf Hitler era poreclit Herr Wolf. In Estul prusac, sediul sau a fost numit Wolfsschanze; sediul în Franța, a fost numit Wolfsschlucht și sediul său din Ucraina, a fost numit Vârcolac.
  Uniunea Europeana se doreste sa fie al 4-lea Reich.
  Un punct si mai interesant este obsesia neobișnuită a cancelarului Angela Merkel pentru lucrările oculte ale compozitorului Richard Wagner. Ea a făcut cunoscuta acest lucru într-un interviu in ziarul Frankfurter Allgemeine Zeitung, în iulie 2005.
  Wagner a scris compoziția numita Parsifal, care este pur ocultă. Opera Parsifal a fost o favorita l lui Adolf Hitler care a afirmat că muzica lui Wagner i-a ocupat mintea. Angela Merkel, la fel ca si Adolf Hitler, este profund fascinata de conducerea Valkiriilor de catre Wagner.
  Falsa identitate
  Tema centrală a acordului occidental al Puterilor Aliate cu Vaticanul si rusii a fost că fiica lui Hitler va fi ridicata la rangul de putere internațională … dar ascensiunea ei la putere nu va veni până când
  Vaticanul, de asemenea, nu va avea la putere un Papa german .
  În urma morții Papei Ioan Paul al II-lea, fostul nazist german Joseph Ratzinger a fost nominalizat si ales Papa. El a luat numele de Papa Benedict al XVI-lea la 20 aprilie 2005, în calitate de Vicar al Romei. Este desigur o coincidenta faptul ca aceasta data a fost exact de aniversarea zilei de naștere a lui Adolf Hitler…
  În 1977, Angela Dorothea Kasner a devenit Angela Merkel prin căsătoria ei cu Ulrich Merkel, fizician, dar mariajul s-a încheiat în divorț în 1982. Ea a fost aleasă cancelar al Germaniei la scurt timp după ce Papa Ratzinger a preluat conducerea Bisericii Romane de ziua lui Hitler.
  De asemenea am demonstrat pe acest site ca Adolf Hitler a fost un Rothschild, fiind adus si sustinut de catre puternicele familii khazare (evreiesti), care apoi au facut pe aliatii impotriva Nazismului.

  Acelasi lucru sustine si scriitorul german Jan Van Helsing, ca Angela Merkel este fiica secreta a lui Hitler, ea si alti doi fii, rezultati din continuarea inseminarii artificiale, care sint guvernatori in Statele Unite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.