[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20131126clmpaul.mp4″]

22 COMENTARII

 1. Felicitări, domnule Paul Foleanu! Presupun că nimeni din consiliul local nu este de acord cu această crimă împotriva umanității numită ”fracturare hidraulică”;rămâne doar ca această poziție să fie oficializată printr-o hotărâre a C.L., așa cum au făcut și alte primării din țară, în perimetrul cărora urmează să se facă exploatarea gazelor de șist. Chiar dacă Mangalia este la aproximativ 15 km de posibilele viitoare exploatări, acviferul din care se aprovizionează cu apă este comun cu al multor localități din sudul Dobrogei, poluarea iremediabilă a acestuia fiind inevitabilă. Consecințele le vom suporta toți,pentru că în fața unui asemenea cataclism toți suntem ființe umane,indiferent de apartenență politică, statut social, religie sau orice altă diferențiere convențională. Exploatarea G.D.Ș. este un eșec total în S.U.A., financiar, social și ecologic, acest lucru fiind afirmat de oameni de cea mai mare probitate morală și intelectuală din America,existând suficiente informații pe internet în acest sens. Nu trebuie să permitem să se întâmple așa ceva pe pământul României! Copiii și urmașii copiilor copiilor noștri nu ne vor ierta niciodată!

 2. Tot respectul pentru curajul de a lua o poziție publică! Ar trebui să urmeze acest exemplu și alți consilieri, fie ca sunt pro sau contra. Cetățenii trebuie să știe ce îi așteaptă.

 3. felicitari si va multumim ca a-ti avut curajul in functie publica de a spune adevarul acel adevar crunt ( nici un beneficiu decat poluare ) felicitari si sa stiti ca va vom sustine oricat va fi nevoie curajul dumneavoastra sper sa fie exemplu pt toti functionari publici platiti din bani nostri care trebuie sa inteleaga ca odata cu instalarea acestor talhari poluatori nu vor mai avea nici ei de munca pt ca oameni vor fi si mai saraci si nu vor mai avea de unde sa plateasca taxe inpozite etc. felicitari inca o data !!!

 4. bravo domnule Foleanu a-i cistigat increderea multor oameni prin acest msj.transmis prin indermediul tv mangalia .

 5. Paul, ne bucură mult poziţia ta publică, declarativă, dar aşteptăm să iei iniţiativă în C.L. şi să arăţi că iubeşti cu adevărat Mangalia prin demersurile de care scria mai sus George Balaur că sunt necesare, adică o hotărâre de C.L., așa cum au făcut și alte primării din țară. Apa noastră potabilă este cea care va fi poluată for ever, chiar dacă perimetrul de explorare/exploatare este exterior municipiului Mangalia. Oamenii te vor susţine şi nu-ţi va părea rău nici pentru sufletul şi demnitatea ta, nici pentru viitorul tău politic. Te rugăm, fii suflet în sufletul neamului tău, acum când ţara are nevoie de tine. Jocul a început: “Ţară, ţară, vrem ostaşi! -Pe cine?” -Pe Paul! -Te bagi??!

 6. Poti repeta ,,FALS!IPOCRIT!” in momentul in care Consiliul Local le va permite sa mearga mai departe, dar haideti sa speram ca ei, consilierii, incercand sa atraga oamenii, de data asta vor hotara NU impotriva exploatarii gazelor de sist!

 7. acum ca s-a mai incalzit……..
  cum mai stam cu lucrarile la GAZE ?
  deja pe partea asta unii au deja dosare penale so……
  ………………
  usor …ca poate face BOOM.

 8. CEILALTI CONSILIERI NU AU NIMIC DE SPUS ? CAND A FOST VORBA ACUM CATIVA ANI SA LI SE DEA VOT , AU APELAT CU INCREDERE LA CETATENII MANGALIEI ! NU ARE NIMIC DE SPUS ? MAZILIU ? GUTA ? MADAM MEMBULAT SI CEILALTI IN FRUNTE CU PRIMARUL ? EI NU AU COPII ? NU AU NEPOTI ? NU AU DATORIE MORALA ? PESTE CATIVA ANI CAND NU VOR MAI FI CONSILIERI,VOR FI CU SIGURANTA VICTIMILE EXPLOATARII GAZELOR DE SIST !POLUAREA FACUTA NU VA TINE CONT DE AVEREA PE CARE O AVETI ! NENOROCIREA CHEVRON, VIZEAZA SI TARA NOASTRA ! SI NIMENI NU VA MAI PUTEA FACE ABSOLUT NIMIC !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.